Lifestyle

9 toffe items die jouw kamer een stuk minder saai maken

Ken jij Mimi Nizan al? Deze illustratrice maakt super mooie illustraties voor verschillende high-end merken. En nu heeft ze online haar studio geopend, waardoor wij haar werk nu ook gewoon voor thuis kunnen bestellen! De webshop biedt een combinatie van kunst, mode en lifestyle. De interieur- en fashionjunkies onder ons mogen deze gave webshop echt niet missen.

Mimi Nizan’s kunst kun je het beste omschrijven als fun, vrouwelijk en mysterieus. In haar webshop verkoopt ze accesoires, zoals pins voor op je spijkerjack, en prints met haar illustraties. Eindelijk kunnen wij ook van die gave prints in ons interieur verwerken! Maar behalve dit kun je ook originele kunstwerken in haar webshop kopen.

Deze high-end collectie is een mix van vrouwelijkheid, elegantie en speelsheid, maar Mimi verwerkt ook altijd een beetje mysterie in haar prints. Mimi: “Ik wil mensen laten dromen, we hebben al genoeg realiteit om ons heen. Het is altijd al mijn wens geweest om een eigen productlijn te ontwikkelen. Het geeft een kick om de wereld te verrijken met een stukje fantasie.” 

Kijk je mee naar een paar van haar gave prints en accesoires?


Wat vind jij van de illustraties?

Must reads 👀