Beauty

YouTuber brengt 100 lagen Kylie Jenner lip kit aan en het is geen goed idee

Waarom weet niemand, maar er is een trend in beautyland. Meisjes brengen voor de grap honderd lagen van een product aan. Het is al gedaan met foundation, nagellak en lipgloss. YouTuber Superb Stella dacht dit te kunnen overtreffen en bracht honderd lagen van Kylie Jenners lip kit aan. Het eindresultaat is ehhh… apart.

Als je honderd lagen foundation aan kunt brengen, waarom dan niet met Kylie Jenners lip kit? YouTuber Superb Stella wist Kylie Jenners Candy K te bemachtigen, wat al een prestatie op zich is, en besloot om de challenge aan te gaan. 

Het duurt behoorlijk lang voordat je honderd lagen hebt aangebracht en dat stuk heeft Stella dan ook versneld in beeld gebracht. En dan moet het product tussendoor ook nog even drogen… Maar dan heb je ook wat! Dit is hoe honderd lagen Kylie Jenner lip kit eruitziet:

Eerlijk is eerlijk: het ziet er niet zo bizar uit als we dachten. Voor Stella’s lippen was het helaas een minder goed idee. Door alle lagen kan Stella haar lippen niet meer bewegen en scheurden ze zelfs! Voortaan maar gewoon één laag… 

Wat vind jij van Stella’s experiment?