Lifestyle

Seksverhaal: ‘Ik wilde op de bank seks hebben, maar toen…’

Seks is een onderwerp dat we op Girlscene graag bespreekbaar maken. In deze rubriek vertellen onze lezeressen welke bizarre, hilarische of romantische seksmomentjes zij hebben meegemaakt. Ben jij ook zo benieuwd naar hun verhalen? Misschien herken je bepaalde situaties wel of wil je juist nooit zoiets beleven. Lees maar snel verder…

Mijn vriend en ik waren zoals gewoonlijk tv aan het kijken, totdat we op een gegeven moment toch behoorlijk wat zin kregen om de liefde te bedrijven. We zaten de hele tijd aan elkaars lichaam en er was niemand thuis, dus we deden de gordijnen lekker dicht zodat we al de privacy kregen die we nodig hadden. Vol lust waren we elkaar aan het uitkleden. Ik ging vervolgens een condoom halen die ik gelukkig nog in mijn tas had zitten. Deze stond maar enkele metertjes verderop. Ik wilde net het condoom openmaken toen we stemmen hoorden. Erg bekende stemmen!

Zijn broer en zus stonden voor de deur. SHIT. Ik raapte als de bliksem mijn kleren op en rende naar de badkamer. Hij trok zijn kleding ook snel aan, maar bleef in de woonkamer. Met mijn domme hoofd dacht ik nog dat ons seksavontuurtje wel verder zou gaan in de badkamer. Dus ik stond daar nog in mijn nakie te wachten. Even later kwam zijn zus opeens naar boven en klopte op de badkamerdeur. Ze zei dat ze nodig naar de wc moest… “Bezet!” riep ik in paniek en besloot uiteindelijk om mijn kleren toch maar aan te doen en terug te keren naar de woonkamer. Daar zat mijn vriend helemaal ontspannen terwij hij blijkbaar bijna de gesloten condoom op de bank had laten liggen. Sindsdien vertrouw ik het niet meer als hij zegt dat er niemand thuis is en ze nog wel even wegblijven. Ik heb zeker geen bankseks meer!

Wil jij ook meedoen aan deze rubriek? Stuur dan jouw stukje van maximaal 600 woorden naar info@girlscene.nl en misschien zie jij jouw verhaal terug op de site! Wees niet bang dat jouw naam erbij komt te staan, alles wordt anoniem geplaatst.  

Wat voor een sekssituatie heb jij ooit meegemaakt?

Must reads 👀