News

Gossip Girl(scene) week 28

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Kylie Jenner heeft haar lippen te dik laten opspuiten, Miley Cyrus heeft een tatoeage laten zetten voor Liam Hemsworth, Demi Lovato voelt zich vrij na break-up met Wilmer Valderrama en Harry Styles gespot in Nederland!

Denk je aan Kylie Jenner, dan denk je aan lippen. Het is algemeen bekend dat de realityster de natuur een handje heeft geholpen. We zagen dat Kylie’s lippen steeds dikker en dikker werden. Slaat ze niet een beetje door? Nu Kylie terugkijkt op de periode dat ze net was begonnen, ziet ze in dat ze inderdaad een beetje doorsloeg. “Ik heb mijn lippen op een gegeven moment absoluut iets te dik gemaakt”, zo gaf de realityster toe in een interview met haar zus Kim Kardashian voor het blad Allure.“Ik werd enthousiast en had het gevoel dat ik er veel aan moest doen”. Ze noemt het zelfs haar grootste beauty fail ooit. De ster zegt dat ze dankzij haar zussen inzag dat ze te ver ging. “Jullie vertelden me toen rustig aan te doen. Toen moest ik terug naar de kliniek om het op te laten knappen.”

Miley Cyrus heeft een aardige verzameling tatoeages en deze week is daar een bijzonder exemplaar aan toegevoegd. De zangeres heeft een tatoeage laten zetten die geïnspireerd is door Liam Hemsworth. Ze heeft het potje van het Australische beleg vegemite op haar arm laten tatoeëren. Laat dat nou net Liams favoriete beleg zijn! Onlangs verklaarde hij zijn liefde aan vegemite nog in een interview. En nu is het beleg dus vereeuwigd op Mileys lichaam. 

De relatiestatus van Zayn Malik en Gigi Hadid is het grootste raadsel van Hollywood. Een maand geleden zouden de twee er een punt achter gezet hebben, maar al gauw kwamen er berichten dat ze tóch wel weer samen waren. Hoe zit dat nou? Het lijkt erop dat het weer aan is, Zayn en Gigi zijn afgelopen week samen gespot tijdens een wandeling door New York. De tortelduifjes gingen winkelen en de verliefdheid spatte ervan af. Gigi week geen moment van Zayns zijde. Er is dus geen twijfel meer: Zayn en Gigi zijn nog steeds een stel! 

Iedereen dacht dat Demi Lovato en Wilmer Valderrama samen oud zouden worden, maar helaas mocht het niet zo zijn. Na een relatie van zes jaar gingen de twee uit elkaar. Een behoorlijke klap voor de zangeres. Inmiddels voelt ze zich alweer stukken beter. Sterker nog, ze voelt zich zorgeloos, vrij en fantastisch na de break-up. Dat heeft ze gezegd in een interview in Elvis Duran and The Morning Show. Op dit moment is Demi aan het touren met haar beste vriend Nick Jonas.  “Ik voel me geweldig en ik groei. Mijn leven voelt nieuw aan en ik voel me vrij,” aldus Demi.

We hadden deze week hoog bezoek! Niemand minder dan Harry Styles was in ons land. De reden? Hij is druk met de filmopnames voor Dunkirk. De zanger werd gespot in Zwolle. Hij ging lunchen en de eigenaar herkende hem. “Hij is een erg toegankelijk persoon en hij zat zeker anderhalf uur ontspannen op ons terras en hij heeft me nog persoonlijk een hand gegeven om me te bedanken voor de lunch”, vertelt de eigenaar van Proefiz Zwolle. De eigenaar ging op de foto met Harry, maar de superster vroeg hem wel om de foto pas twee uur later te plaatsen. Harry wilde even rustig kunnen lunchen zonder dat iedereen hem wist te vinden. Helaas is de superster inmiddels weer terug naar Engeland.

Klik hier voor nog meer gossip nieuwtjes.

Until next week,
XOXO Girlscene

Bronbron, bron, bron