Lifestyle

8 tips om je meteen sexy te voelen

Ontevreden over je uiterlijk ben jij niet, maar om jezelf nou sexy te noemen? Dat gaat weer een stapje te ver. Terwijl het heel goed voor je is om je af en toe sexy te voelen. Het lijkt misschien een project, maar dat valt heel erg mee. Als jij deze stappen volgt voel je je gelijk een stuk sexier, waardoor je meer zelfvertrouwen hebt en straalt!

1. Verzorg jezelf
Neem een bad, scheer je benen en smeer jezelf in met romige bodylotion. Doe een lekker luchtje op en besteed extra veel aandacht aan je haar en make-up.

2. Draag je sexy lingerie
En dan niet alleen als je je opdoft voor je lover, maar ook gewoon naar je werk. Draag een mooi setje onder je spijkerbroek en je voelt je gelijk een stuk sexier. Niemand weet ervan, behalve jij, en dat maakt het nog een stuk leuker.

3. Sla aan het sporten
Niks is zo goed voor je sex-appeal als sporten! Dankzij het zweet blijf je achter met een mooie glow en je voelt je fit en gezond. Dat gevoel aan de binnenkant zal je aan de buitenkant uitstralen!

4. Draag sieraden
Ook als je een dagje thuis blijft kun je je mooi aankleden, met je mooiste sieraden. Wil je een romantische avond met je vriend op de bank? Doe een sexy setje aan en combineer dit met je mooiste oorbellen en ketting. Dat maakt het plaatje toch helemaal compleet?!

5. Zet een lekker muziekje op
Niks is zo goed voor de stemming als fijne muziek. Zet nummers op waar jij je goed en zelfverzekerd bij voelt. Daarnaast zijn er een heleboel sexy nummers te vinden, zo heeft Spotify een aparte sectie voor romantische nummers.

6. Zorg voor kaarslicht
Laat de lampen een avond uit en steek een heleboel kaarsjes aan. Niks is zo flatterend als kaarslicht. Je huid en haar zien er stralend uit dankzij het zachte licht.

7. Pimp je slaapkamer
En dat hoeft echt niet alleen als je samen met iemand bent. Ook voor jezelf kun je je kamer romantisch aankleden. Steek ook hier wat kaarsjes aan, verschoon je bed met mooi beddengoed en zet een bos rozen neer. Zachte muziek op de achtergrond en je hebt een perfecte setting om jezelf sexy aan te kleden.

8. Wees zelfverzekerd
Niks is zo sexy als meiden die zich goed voelen bij hoe ze eruitzien. Accepteer jezelf, je bent mooi zoals je bent en lach! Als jij  je goed voelt zul je dat ook uitstralen.

Lees ook: