News

Pokémonspelers doen de meest bizarre ontdekking

Het zou een understatement zijn als we zouden zeggen dat heel Nederland in de ban is van Pokémon Go. Nee, niet alleen heel Nederland is verslaafd, de hele wereld is verslaafd! Mensen hebben veel over om een Pokémon te vangen en eerlijk, dan gebeuren er bizarre dingen. Zoals de volgende Nederlandse jongens die deze enge ontdekking doen…

Vijf jongens uit Baarn – allen nog onder de 16 jaar – vonden namelijk iets wat wel heel opmerkelijk is. Toen ze op jacht waren naar Pokémons vonden ze namelijk niet Rattata of Pikachu (alhoewel, als ze verder in het spel zijn hebben ze die al gevonden), maar een dode vrouw in een vijver. Bizar. De jongens hadden natuurlijk nooit verwacht dat ze bij het zoeken naar Pokémons dit zouden meemaken en de vraag is nu, wat hebben de jongens gedaan toen ze dit zagen?

Wat zou je eerste reactie zijn als je zoiets ziet? Het zou ons niet verbazen als je dan compleet flipt, want het is nogal wat om een vrouw in het water te zien drijven. Helemaal als je zo jong bent en onschuldig Pokémon Go speelt. In plaats van in paniek te raken dook de 16-jarige jongen in het water om de vrouw op het droge te krijgen, terwijl de anderen hulp gingen halen. Hoewel de politie en ambulance snel arriveerden, was de vrouw helaas al overleden. 

De politie geeft geen verdere informatie, maar wow… Deze jongens hebben een enge avond gehad en wat knap dat één van hen zelfs het water in dook, of niet?

Wat vind jij van dit nieuws?

Bron

Must reads 👀