Films & Series

Dit Pretty Little Liars nieuws is zo teleurstellend voor Nederlandse fans

Eindelijk was het zover: Pretty Little Liars kwam weer terug met een spiksplinternieuw seizoen en we weten niet hoe het met jou zit, maar wij zaten er als Girlscene redactie meteen klaar voor. Onze laptops waren opgeladen, Netflix stond aan en onze telefoons uit, maar wacht… WAAR ZIJN DE NIEUWE AFLEVERINGEN? We hebben slecht nieuws.

Niet alleen wij vroegen ons af waar de nieuwe afleveringen bleven. We zitten continu klaar om te gaan kijken, maar er verschijnt niets. Niet alleen wij vragen ons dat af, maar ook alle andere PLL fans, waaronder de ELLE redactie. Tijd om iemand van Netflix aan de mouw te trekken dus, want als je Twitter een beetje in de gaten houdt kun je niet om de spoilers heen. En niets is zó vervelend als mensen die al veel verder zijn met kijken en al hun bevindingen delen op social media.

Wat blijkt? Er is een reden waarom de nieuwe afleveringen van PLL niet op Netflix staan. No shit, Sherlock, dat hadden we zelf natuurlijk ook gezien. Maar het zit zo: de afleveringen komen ook niet. Of in ieder geval, de afleveringen zijn voorlopig nog niet te zien en we weten niet eens waarom. Serieus, de zomer in Nederland is al om te huilen en op een grijze dag als vandaag kunnen we dus nog steeds niet seizoen 7 zien. Het leven is soms niet eerlijk…

Wat vind jij ervan dat PLL nog niet op Netflix te zien is?