Lifestyle

Facebook werkt aan een grote verandering en het is mega goed nieuws

De socialmediakanalen hebben het maar druk met grote veranderingen. Niet alleen Snapchat verandert continu, ook Facebook zou aan iets werken wat ze tot nu toe niet hebben. Het ziet er inmiddels naar uit dat Facebook een stuk ‘veiliger’ wordt. Dat klinkt als muziek in onze oren! Maar wat gaat er precies veranderen? Daar kom je achter als je verder leest.

Facebook werkt continu aan veranderingen om de site en de app zo up-to-date en goed mogelijk te houden en toegegeven, niet alle veranderingen zijn even leuk. Zo kan Facebook je ‘volgen’ op een creepy manier, maar je kunt er nu achterkomen hoe je dat uitschakelt. Gelukkig zijn er ook goede dingen! Facebook heeft awesome features en een heel verslavend spelletje bijvoorbeeld. Daar blijft het niet bij. Binnenkort gaat chatten op Facebook er namelijk heel anders aan toe.

Als je WhatsApp gebruikt weet je waarschijnlijk dat je tegenwoordig appjes kunt sturen die niet worden gevolgd door welke partij dan ook. Je krijgt een melding dat voor berichten die je naar die chat verstuurt gebruikt wordt gemaakt van end-to-end encryptie. Dat betekent dat WhatsApp en derde partijen je berichten niet kunnen lezen of beluisteren. Guess what? Hetzelfde wordt doorgevoerd bij Facebook Chat! Facebook wil ervoor zorgen dat al je berichten privé en beveiligd zijn, zodat je je geen zorgen hoeft te maken om je privacy. Goed nieuws, als je het ons vraagt.

Wat vind jij van dit nieuws?

Bron

Must reads 👀