News

Gossip Girl(scene) week 27

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Miley Cyrus verricht een goede daad, Kim Kardashian wéér halfnaakt op Instagram, slecht nieuws voor Lea Michele, Kanye West pusht Tyga om Kylie Jenner ten huwelijk te vragen en Justin Bieber in bed met Cheryl Cole.

Miley Cyrus heeft haar liefde voor dieren nooit onder stoelen of banken geschoven. Het huis van de zangeres is inmiddels een kleine dierentuin geworden, zo veel huisdieren heeft ze op het moment. Maar er is altijd plek voor meer in Mileys huis. De superster heeft een beagle van de dood gered. Ze heeft hondje Barbie geadopteerd van The Beagle Freedom Project. Dit goede doel zet zich in voor beagles die proefdieren zijn. Op dit moment zitten er ongeveer 7000 beagles gevangen in laboratoriums. Dankzij Miley kan Barbie nu een vrij en gelukkig leven leiden!

Een tijdje geleden schreven we nog dat Lea Michele weer gelukkig in de liefde is met Robert Buckley, maar volgens de laatste roddels is de relatie op de klippen gelopen. “Ze kwamen erachter dat ze beter vrienden kunnen zijn”, zegt een bron van Us Weekly. Daarbij komt dat hun drukke werkzaamheden deels de reden zijn van de breuk. Lea en Robert waren pas enkele maanden samen. Opvallend genoeg plaatsten ze deze week nog foto’s van elkaar op Instagram… Maar dan slechts als vrienden?

Het lijkt erop dat Kylie Jenner en Tyga weer een setje zijn. De realityster plaatste de bovenstaande foto op Instagram en dat zegt genoeg! Als je Kylie op Snapchat volgt dan is er al helemaal geen twijfel meer over mogelijk. Degene achter de verzoening? Kanye West! De zanger zou Tyga een hartig woordje hebben toegesproken. “Kanye heeft Tyga verteld dat hij de grootste idioot is als hij haar laat gaan, ” zegt een bron tegen Hollywoodlife.com. “Hij zei dat goede vrouwen die succesvol, mooi en getalenteerd zijn niet zo snel voorbij komen”. Kanye ging nog een stapje verder, hij zet Tyga onder druk om Kylie ten huwelijk te vragen! Daarnaast heeft hij ook nog even duidelijk gemaakt wat er zal gebeuren als hij Kylie’s hart voor de tweede keer breekt… We zullen Kylie’s ringvinger extra goed in de gaten houden de komende tijd ;-). 

Kim Kardashian is dankzij het Atkins dieet en heel veel sporten enorm veel afgevallen. Ze zit op haar streefgewicht en dat mag iedereen weten. De socialite heeft het drukker dan ooit met selfies maken, want haar lichaam mag weer gezien worden. Vandaar deze pikante foto op Instagram. Wen er maar aan, want Kim kennende zullen er nog heel veel (half)naakte foto’s verschijnen. 

Watch on YouTube

Je kunt veel over Justin Bieber zeggen, maar niet dat hij geen humor heeft. De zanger kroop in bed met Cheryl Cole. Geen zorgen, hij bedriegt zijn vriend Liam Payne niet. Hij deelde het bed met Cheryl vanwege een spoof op de videoclip van Kanye Wests ‘Famous’, waarin de rapper met verschillende celebs in bed ligt. Geen zorgen, in deze spoof laten de sterren hun kleding gewoon aan ;-). Justin overlaadt Cheryl met complimentjes… en het is kinda awkward. Andere celebs zoals Joe Jonas en Meghan Trainor spelen ook in de spoof.

Klik hier voor nog meer gossip nieuwtjes.

Until next week,
XOXO Girlscene

Bronbron, bron, bron

Must reads 👀