News

Justin Biebers nieuwe scharrel lijkt precies op Selena Gomez

Justin Bieber en Selena Gomez zijn al jaren geen setje meer, maar ze zijn elkaar nooit écht helemaal vergeten. Nog steeds hopen fans dat Jelena weer bij elkaar komt. Het lijkt erop dat Justin dat niet uitsluit! De zanger praat nog steeds over zijn ex in interviews én plaatst af en toe een #tbt van Selena en hem samen. Toch lijkt het niet tot een verzoening te komen, beide daten met anderen. Maarre… Justins nieuwe scharrel lijkt wel érg veel op Selena! Kijk zelf maar… 

Ze is de laatste tijd veel gespot met Justin Bieber én de twee zijn blijkbaar close genoeg dat zij zijn kleding draagt… Reden genoeg om aan te nemen dat Alexandra Rodríguez de nieuwe scharrel van de superster is. Alexandra is een model en… het is héél duidelijk dat Justin een type heeft. 

Het valt meteen op dat Alexandra als twee druppels water op Selena lijkt. Justin en Selena’s lookalike zijn deze week samen gespot op de boot van de zanger. Alexandra droeg Justins kleding, een T-shirt met legerprint en een rood broekje. Hij showde zijn skills op de waterski, zij pronkte met haar bikinibody. Justins broertje Jaxon was ook op de boot.

Hoe serieus het is tussen Justin en Alexandra is niet duidelijk, maar wij vinden het wel een match ;-). 

Denk jij dat Justin en Alexandra aan het daten zijn?