Lifestyle

10 manieren om je seksleven leuker te maken in de vakantie

Let’s talk about sex baby! Hoewel seks altijd leuk is, lijkt het op vakantie nog vele malen leuker te zijn. Jullie hebben meer zin, meer tijd en meer aandacht voor elkaar. Combineer dat met warme temperaturen en jullie zijn niet meer te stoppen. Ook als je niet op vakantie gaat kun je het ‘vakantiegevoel’ gebruiken om je seksleven op te pimpen. Hoe? Dat lees je in dit artikel.

Goed, jij en je lover gaan deze zomer niet op vakantie, om wat voor reden dan ook. Gelukkig kun je het in Nederland net zo leuk maken als in het buitenland. Zowel op het gebied van uitjes als op het gebied van… seks!

1. Zet je mobiel uit
Seks op vakantie is om veel redenen fijn, maar een belangrijk onderdeel is dat jullie weer heel veel aandacht voor elkaar hebben. Je hebt een stuk minder afleidingen dan normaal, zoals je laptop, televisie en… telefoon. Om dit gevoel na te bootsen kunnen jullie een avond je telefoon helemaal uitzetten en wegleggen. Steek wat kaarsjes aan en maak een lekker drankje voor jullie. En dan… praten maar! Toon oprecht interesse in elkaar en je zult merken dat jullie elkaar weer veel meer gaan waarderen. Dat beloont zich in de slaapkamer…

2. Neem tijd voor jezelf
Verzorg jezelf alsof je op vakantie bent. Dus scheer je benen en gebruik een lekkere douchegel. Maar neem ook tijd om jezelf meer te ontdekken. Neem eens de tijd om jezelf aan te raken en gebruik een keer een (nieuw) speeltje.

3. Verander locatie
Dat bed kennen jullie inmiddels wel! Het leuke aan seks op vakantie is de nieuwe locatie. Een andere kamer biedt weer nieuwe mogelijkheden. Maar ook dit kun je zelf nabootsen. Plaats eens een keer een spiegel op een andere plek, koop nieuwe lakens, versier de kamer met kaarsjes en neem een fles koude wijn mee naar boven. Wil je het helemaal anders doen? Verplaats jullie sexytime dan eens naar een andere plek. De keuken, de trap of de bank.. En heb je een tuin? Sneak dan ‘s nachts stiekem naar buiten en doe het op een kleedje onder de sterren. Romantisch!

4. Onderwater
Helemaal ultiem vakantie gevoel? Seks onder water! Nu gaan we er niet vanuit dat je een zwembad in je tuin hebt, maar elkaar ontdekken onder de douche of in bad is wel een aanrader. Mocht je het wel in de zee of in het zwembad doen: let op. Het overdragen van bacteriëen gaat een stuk makkelijker én je kunt zelfs vacuüm gezogen worden in het water. Ook kan zout water best pijnlijk voor je vagina zijn. Maar goed, opwindend is het wel!

5. In de ochtend
Ultiem vakantiegevoel: wakker worden, lekker kroelen en tijd aan elkaar besteden. Zet jullie wekker een kwartier eerder en geniet van elkaar.

6. Sexy lingerie
In plaats van je bikini kun je in sexy lingerie door het huis huppelen. Hoe zal je liefde kijken als hij thuiskomt en jij staat in je kanten setje het avondeten te koken? Wel even opletten met rondspattende boter, trouwens… ;-). Verras elkaar met leuke outfits en maak elkaar helemaal gek!

7. Speel met eten
Verwerk wat lekkere zomerse producten in jullie love game. Voer elkaar aardbeien en geniet van zomerse cocktails. Helemaal in the mood? Pak de bus slagroom er eens bij en ga helemaal los. Aan het einde is het wel een zooitje, maar dan kunnen jullie lekker samen douchen…

Hoe houd jij je seksleven spannend?