Lifestyle

Deze vlogger verslaat Enzo Knol als grootste vlogger van Nederland

Je ouders begrijpen de lol er misschien niet van, maar een vlog is de perfecte manier om even te ontspannen. We hebben een aantal heel goede vloggers in Nederland. Enzo Knol was de grootste vlogger van ons land, maar hij is nu van de troon gestoten door een andere vlogger! Déze vlogger is er met de felbegeerde titel vandoor gegaan.

Enzo Knol, eat your heart out! Nikkie de Jager – beter bekend als Nikkie Tutorials – is nu de grootste vlogger van Nederland. Nikkie heeft bijna 4 miljoen YouTube-abonnees en een grote fanbase. Bovendien heeft de vlogger internationaal succes, dus dit nieuws komt niet echt als een verrassing. 

In slechts twee maanden tijd zou Nikkie met haar kanaal meer dan 20 miljoen euro (!) aan pr-waarde hebben gegenereerd. Dat heeft mediabedrijf Clipit vastgesteld. Dit bedrijf deed onderzoek naar het bereik van de Nederlandse vloggers op sociale media. Nikkie kwam als winnaar uit de bus en heeft het grootste bereik. Gemiddeld worden Nikkie’s filmpjes 1,4 miljoen keer bekeken, dat is veel meer dan Enzo Knol. Internationaal worden Nikkie’s filmpjes niet het meest bekeken, maar die van gamekanaal Jelly. Het aantal views zegt echter niet alles, volgens Clipit heeft Nikkie tóch meer impact dan Jelly. 

Nikkie Tutorials laat Enzo Knol niet ver achter zich, hij staat op de tweede plek. In de top tien staan onder andere Beautygloss, Furtjuh en StukTV.

Vind jij het terecht dat Nikkie de grootst vlogger van Nederland is? Wie is jouw favoriete vlogger?

Bron

Must reads 👀