News

Yay! Starbucks komt met een gloednieuw drankje

Of je nu onderweg bent of een gezellige koffiedate hebt, Starbucks blijft een grote favoriet. Een zoete frappuccino of toch een warme latte… Het is altijd lastig kiezen met zo’n groot assortiment. Vanaf nu wordt het nóg lastiger kiezen, want Starbucks komt met een nieuw drankje! En hij komt precies op tijd, want dit drankje is perfect voor de zomer.

Starbucks staat bekend om koffie, maar als je geen koffiedrinker bent of gewoon een keer zin hebt in iets anders dan hebben we goed nieuws! Vanaf nu is verfrissende ijsthee van Teavana verkrijgbaar in de Nederlandse vestigingen. 

Dit nieuwe drankje is perfect voor de zomer! Als de temperaturen oplopen, heb je wel behoefte aan verkoeling en hydratatie. Bestel het nieuwe drankje met de naam ‘Shaken Iced Tea’. Je kunt kiezen uit twee smaken:
– Peach Green Tea Lemonade
Een ijsthee van groene thee, licht gezoet met perzik, gember en een klein beetje limonade.
– Blackberry Mojito Green Tea Lemonade
Een mix van groene thee, sappige bramen, zoete frambozen en groene munt.

Elke kop wordt door de Starbucks barista’s zorgvuldig gezet en ten minste tien keer geschud om de heerlijke en verschillende smaken naar voren te laten komen. De Shaken Iced Tea’s zijn deze hele zomer verkrijgbaar bij Starbucks.

Wat vind jij van het nieuwe drankje? Ga jij ‘m proberen?

Must reads 👀