News

Justin Bieber plaatst een wel heel pikante foto

Het leven van Justin Bieber lijkt met ups en downs te gaan. Hij leek van het rechte pad te gaan om vervolgens ijzersterk terug te komen – en veel meer fans te krijgen -, maar nu lijkt het wel alsof hij weer in een dipje zit. Dat is menselijk natuurlijk, maar de vraag is waarom hij bewust de volgende foto heeft geplaatst. Het is namelijk echt een gevalletje NSFW.

Het ziet ernaar uit dat Justin Bieber lekker aan het genieten is van zijn vrije tijd en dat lijkt hem goed te doen. Hij is veel aan het optreden en dan heb je natuurlijk ook je rustmomenten nodig. Dat doet ‘ie natuurlijk. Zo besloot hij om te gaan wakeboarden en in eerste instantie is dat niet heel raar, maar om nu te gaan wakeboarden in wit ondergoed…? Ook Justin moet weten dat wit en water niet heel goed samengaan.

Toch had hij er geen problemen mee om deze paparazzifoto’s te delen:

Van Bieber zijn we al de nodige selfies (zonder shirt) gewend, maar ehm… Wit doorschijnend ondergoed? Dat is weer heel wat nieuws! Tegenwoordig is het ‘normaal’ om foto’s als deze te delen op Instagram, maar is het normaal? Justin weet vast ook wel dat er meer te zien is als je inzoomt op de foto. Just another day in Biebers life… 😉

Wat vind jij ervan dat Justin deze foto heeft geplaatst?

Must reads 👀