Food

9 producten die je nodig hebt voor een gezonde barbecue

Het is zomer en daar hoort natuurlijk lekker barbecueën bij. Als jij wil genieten van de hapjes, maar jouw hard verdiende bikini body ook wil behouden, hebben wij nu het antwoord. Van sausjes die weinig calorieën bevatten tot kruidige marinades, de nieuwe Healthbox heeft alles wat je nodig hebt voor een gezonde barbecue! Lees snel verder.

De inhoud van de nieuwe healthbox


2BSLIM – Barbecue en Yonnaise €3,40 per stuk
De sauzen van 2BSLIM zijn super fijn omdat ze 0% vet, 0% suiker en 100% smaak bevatten. Daarnaast zijn ze gluten-, aspartaam- en lactosevrij. Vegetariërs en veganisten kunnen ook genieten van deze saus want er worden geen dierlijke producten in gebruikt. Een portie saus bevat zelfs slechts 1 calorie!


Bodyrevitaliser – Himalaya Zoutplaat €18,99
Deze zoutplaat kun je gebruiken in de oven, op het fornuis, op de barbecue, op kamertemperatuur voor het presenteren van salades, sushi en allerlei hapjes met een klein vleugje van dit gezonde Himalayazout. Er zijn talloze mogelijkheden om deze zoutplaten in te zetten en dit himalayazout draagt subtiel bij aan de smaak van je favoriete gerechten. Zo heb je ontzettend snel een heerlijk gerechtje op tafel! 


De Vechtenaer – Biologische Paleo Broodmixen €6,96
Deze biologische broodmix is hip! Het is lactosevrij, glutenvrij en geïnspireerd op het Paleo principe. Dit houdt in dat ons lichaam eigenlijk alleen maar natuurlijke producten nodig heeft. Deze mix bestaat dan ook uit pure zaden, noten en pitten. Voeg er wat olijfolie, eieren en zout aan toe en klaar is jouw vers gebakken en gezonde brood!


Green Gypsy – Hoer op de grill €3,75
Van de naam worden wij niet erg enthousiast, maar dit blikje heb je echt nodig als je gaat barbecueën. Deze kruidencombinatie past namelijk óveral bij, zoals bij maïskolven of gemarineerde kip. Sloof je uit voor je vrienden en zet gemakkelijk een heerlijk hapje op tafel.  


Green Gypsy – Marineer je gek €3,75
Dit mengsel kan je voor al je pittige gerechten en zoete baksels gebruiken. ‘Marineer je gek’ is een licht pikant en aromatisch mengsel waarmee je kip, hamburger en groenteburgers precies goed mee op smaak brengt. 


Orthica – Multi Energie €15,50
We weten allemaal dat deze goede en natuurlijke vitaminen belangrijke ondersteuning bieden voor de gezondheid. De voedingssupplementen van Orthica dragen samen met uitgebalanceerde voeding en voldoende beweging bij aan een gezonde levenstijl.


Tranquini – Positively Relaxed €1,29
Tranquini is een drankje samengesteld uit natuurlijk ingrediënten. De formule bestaat uit een combinatie van groene thee en extracten van kamille, lavendel en citroenmelisse. Deze ingrediënten helpen om stress te verminderen zonder dat je er slaperig van wordt. 


Zaadbommen Special €7,-
Kan jouw tuin wel wat vrolijkheid gebruiken? Gooi een zaadbom op de grond, sproei er met de gieter over en je krijgt binnen mum van tijd een explosie aan prachtige bloemen. Pimp je tuin of bloembak met deze originele planten of geef het cadeau! 

De Healthbox kost €24,95 per maand en wordt gratis thuisbezorgd. Bestel de Healthbox hier.

Wat vind jij van deze Healthbox?

Must reads 👀