Fashion

Hebben: dit is het perfecte cadeau voor vriendinnen (of jezelf)

Is één van je vriendinnen binnenkort jarig? Heeft iemand in je omgeving haar diploma behaald? Wil je jezelf verwennen? Dan hoef je niet meer de standaardcadeaus te geven. Girlscene weet namelijk hoe je iemand goed kunt verrassen met allemaal leuke cadeautjes. Ben je benieuwd wat dat precies is? Kijk dan snel verder.

Soms is het lastig om het ideale cadeau voor vriendinnen te vinden. Vooral als je al jaren vriendinnen bent raken de ideeën soms op. Op een gegeven moment heb je al genoeg maskertjes, beautyproducten en HEMA goodies gegeven en wil je iets origineels geven. Je hoeft in ieder geval niet verder te zoeken, want de GirlsBag is vanaf nu het perfecte cadeau voor jezelf of de meiden om je heen! 


Deze editie van de GirlsBag staat compleet in het teken van summer essentials. De canvastas (met onze zelfgekozen quote!) zit bomvol zomerse goodies ter waarde van €80. Maar die €80 hoef jij er niet voor neer te leggen, want de GirlsBag kost €19,95! Wat kun je in de GirlsBag verwachten? Laten we ‘m even voor je unboxen.



Dit is ‘m dan: de eerste GirlsBag! Met onder andere de Rimmel Volume Colourist mascara, Herôme W.I.C. nagellakjes en Maybelline BabyLips Balm & Blush ben je helemaal klaar voor deze zomermaanden. Maar wat zit er precies in de tas?


Rimmel Volume Colourist mascara
Wil je je wimpers kleuren zonder ze te verven? Dan is deze mascara precies wat je nodig hebt. Als je deze mascara twee weken gebruikt worden je wimpers namelijk een paar tinten donkerder en omdat het een semi-permanent effect geeft lijken je wimpers dus een paar weken donkerder. Ideaal! Niet onbelangrijk: de mascara zelf geeft een mooi effect.


Maybelline BabyLips Balm & Blush
Weet je nog dat de Maybelline BabyLips lippenbalsems voor het eerst in Nederland te koop waren? Heel beautyliefhebbend Nederland was in extase, want eindelijk kwam de rage naar ons land! Minstens zo fijn is deze Balm & Blush en daarom mag het niet in de GirlsBag ontbreken. Wij hebben er al eentje helemaal opgemaakt, zo fan zijn we hiervan.


Herôme W.I.C. nagellak
We weten niet hoe het met jou zit, maar voor ons is zomer dé tijd om nog meer aandacht aan onze nagels te geven. Niet alleen onze handen worden voorzien van een leuk kleurtje, maar ook onze tenen. Daarom zijn deze drie lakjes van Herôme perfect. Vooral de roze tint met een subtiele glitter is favoriet.


Tranquini Positively Relaxed
Heb je weleens een Tranquini drankje gedronken? Zo niet, dan moet je dat vooral doen. Het is een functioneel drankje dat natuurlijke ingrediënten bevat die stress en angst verminderen evenals ervoor zorgen dat je je goed kunt concentreren zonder in slaap te vallen. Handig voor iedereen die veel werkt of (na de zomer) naar school gaat dus. Ook fijn: het bevat geen conserveermiddelen en er zit minder suiker in dan frisdrank. 


Vogue Butterfly Parfum Deo via Koopjesdrogisterij.nl
Ook in de zomer zit je waarschijnlijk niet te wachten op ongewenste geurtjes. Een goede deodorant is dan onmisbaar en wat zo prettig is aan deze van Vogue is dat het echt heel lekker ruikt. Je hebt geen parfum meer nodig!


Smoov/All Huidcontact Spray
De zomer betekent dat het weer tijd is voor leuke broekjes en mooie jurken, maar er is voor veel meiden één probleem: schurende bovenbenen. Argh, het gevoel is zo vervelend én pijnlijk, maar gelukkig kun je daar vanaf nu iets aan doen. Deze Huidcontact Spray van Smoov/All helpt bij het voorkomen van huidirritatie door wrijving. We like.


Armband
Wat is zomer nu zonder leuke accessoires? Wij kozen voor dit leuke armbandje. De kleur is volgens ons precies goed voor de zomer en de steentjes rondom de kraaltjes maken het bandje net iets specialer. Tegelijkertijd is dit zo’n mooie accessoire die je zowel overdag als ‘s avonds kunt dragen. Houden wij van.


Eten!
Als je de Girlscene redactie kent weet je dat we de deur niet verlaten zonder iets te eten in onze tas. Vooral als we meerdere uren weggaan nemen we graag iets mee. Omdat we niet konden kiezen wat we in de GirlsBag wilden doen hebben we voor een paar lievelingsitems gekozen: Nakd Cashew Cookie reep, Katja Apezuur snoepjes en een JustNuts reep.

Voor alle sporters is er ook nog een BioFreeze snelle pijnverlichter gel (net als JustNuts via Koopjesdrogisterij.nl). Die kun je mooi na het sporten innemen!


Lebara Prepaid SIM-kaart
In de GirlsBag vind je tot slot ook een Lebara Prepaid SIM-kaart. Hiermee kun je bellen met vrienden en familie, maar ook supersnel internetten! Op deze SIM-kaart zit 200MB data en €5,- beltegoed. Als je tegoed is verbruikt, dan krijg je na de eerste opwaardering nog eens 300MB en €5 beltegoed extra. En bij de tweede opwaardering krijg je 524MB en €5 beltegoed extra. Ideaal.

Naast alle goodies vind je in de GirlsBag verschillende flyers waarmee je flinke korting krijgt op bepaalde producten. Zo vind je een kortingsvoucher van €25 op Guess Watches in je GirlsBag en een voucher voor een workshop bij Superlooks (aanrader).

Bestel hier de GirlsBag ter waarde van €80 voor €19,95! Happy shopping.

Wat vind jij van de GirlsBag?

Lees ook: pak vette korting met de Yoursurprise kortingscode