News

Vanessa Hudgens onthult de echte reden achter de Zac Efron break-up

Als je bent opgegroeid met de High School Musical films dan waren Vanessa Hudgens en Zac Efron waarschijnlijk #relationshipgoals voor jou. Niet alleen op de set waren de twee verliefd, ook in het echte leven waren het tortelduifjes. Toch gingen de twee uit elkaar en waren niet alleen zij verdrietig, maar ook alle fans. Maar wáárom gingen ze uit elkaar? Vanessa klapt uit de school.

Laten we er niet omheen draaien: Troy en Gabriella waren niet alleen in High School Musical het perfecte koppel, maar ook in het dagelijks leven. Daarom was het voor iedereen een heartbroken-moment toen bekend werd dat Zac en Vanessa niet lang meer een setje waren. Maar waarom wilden ze niet meer verder samen? Was hun relatie alleen maar om publiciteit te krijgen? Dat leek de film niet per se nodig te hebben… Vanessa doet nu eindelijk een boekje open.

Inmiddels is Vanessa hartstikke gelukkig met acteur Austin Butler (je weet wel, hij speelde in The Carrie Diaries). Maar waarom hield ze het niet vol met Zac? Nou ja, laten we het erop houden dat hun leven niet alleen maar bestond uit glitters en regenbogen. Vanessa vertelt dat het hartstikke moeilijk was om met Zac te daten. Niet per se vanwege zijn persoonlijkheid of hoe hij haar behandelde, maar omdat meiden letterlijk achter hem aanrenden nadat hij super populair werd door HSM. Dat liet Vanessa niet in de koude kleren zitten én werd ze ontzettend jaloers.

Als je weleens een relatie hebt gehad weet je dat jaloezie niet een goede basis is voor liefde. Het duurde daarom niet lang voordat Vanessa gemeen begon te doen. “Ik ging door een fase waarin ik zo gemeen werd, omdat ik het beu was. Meisjes renden achter hem aan en ik gaf hen gemene blikken.” Al snel had ze door dat dit niet was hoe ze haar leven wilde leiden en dat ze beter uit elkaar konden gaan. Dat moest vast moeilijk zijn geweest na een relatie van 4 jaar, maar aan de andere kant is het heel begrijpelijk dat Vanessa moeite had met alle aandacht die Zac kreeg. Toch?

Wat vind jij van de reden achter de Vanessa en Zac break-up?

Bron