News

Demi Lovato zet internet op zijn kop door deze foto’s

Demi Lovato zet zich altijd in voor zelfvertrouwen. Het afgelopen jaar gaat dat vooral over zelfvertrouwen over je eigen lichaam. De zangeres is aan het sporten geslagen en zit daardoor goed in haar vel. En dat mag iedereen weten! Demi toont haar killer body graag aan de hele wereld. De superster doet wéér een Kim Kardashian en is volledig uit de kleren gegaan voor een naaktshoot. Bekijk de pikante kiekjes hier.

Demi Lovato heeft het internet op zijn kop gezet met nieuwe naaktfoto’s. Maar die heeft ze niet zonder reden geplaatst. Demi’s nieuwe nummer ‘Body Say’ is uit! De superster heeft het liedje slechts een paar weken geleden geschreven en opgenomen, en ze wil het nu al aan haar fans laten horen. Je kunt ‘Body Say’ op dit moment alleen nog luisteren via Spotify en Apple Music.

De naaktfoto’s zijn dus ter promotie voor ‘Body Say’. Met de foto’s wil Demi ook laten zien dat je trots mag zijn op je eigen lichaam. Dat is de zangeres zelf ook. Vandaar de meerdere naaktfoto’s die ze op Instagram heeft geplaatst. De zangeres krijgt veelal positieve reacties op de schaarse kiekjes, maar er zijn ook fans die Demi’s keuze niet helemaal snappen. “Ik begrijp niet wat dit met haar muziek te maken heeft”, en “Ik vind het jammer dat Demi denkt dat ze moet bewijzen dat ze zelfverzekerd is over haar eigen lichaam door naaktfoto’s te publiceren’, luiden twee comments.

Bekijk Demi’s nieuwe naaktfoto’s hieronder:

Wat vind jij ervan dat Demi zo een statement wil maken?