Celebs

Wie draagt het beter: Selena Gomez vs. Demi Lovato

We nemen graag een voorbeeld aan celebrities als het op fashion aankomt. Designers staan niet alleen te trappelen om sterren die hun kleding willen dragen, maar de celebs hebben ook toegang tot stylisten die de meest mooie outfits samenstellen. Elke celeb heeft weer een andere stijl en daarom zetten we de sterren graag tegenover elkaar. In dit artikel behandelen we Selena Gomez en Demi Lovato, twee vriendinnen die elkaar al sinds 2002 toen ze beiden te zien waren in de kinderserie Barney & Friends. Wie heeft de beste stijl: Selena of Demi? 

Selena Gomez
Selena’s stijl is de laatste jaren flink ontwikkeld. Vooral wat haar alledaagse stijl betreft. De zangeres heeft haar tienerjaren achter zich gelaten en dat kun je ook zien aan haar kledingstijl. Selena kleedt zich als een echte dame. Ze heeft een heel verfijnde smaak. De beeldschone brunette is dol op vrouwelijke kledingstukken die haar curves benadrukken. Denk aan little black dresses, getailleerde jassen en high waisted jassen. Maar als het even kan, trekt ze haar chillkleding aan. Wel zo fijn als je zoveel in het vliegtuig zit als Selena. Op de rode loper gaat miss Gomez all out. Ze is niet bang om een gewaagde jurk aan te trekken. Ze houdt van jurken met details zoals leer, kant of glitter. Hoe vrouwelijker, hoe beter!

Casual: 

Rode loper:

Demi Lovato
Demi heeft een brede smaak. Ze houdt van de girly look en wordt vaak gespot in jurkjes, maar de laatste tijd gaat ze nog vaker voor stoer. De superster houdt van leren jassen en ripped jeans. En aangezien ze de laatste tijd zoveel sport, spotten we haar ook vaak in comfortabele sportkleding. Op de rode loper kiest de zangeres veelal voor stoere looks. De chique galajurken laat ze in de rekken hangen, Demi wordt liever gefotografeerd in een stijlvol pak, een stoere jurk of een gewaagde jumpsuit. 

Casual:

Rode loper:

Wie heeft de beste stijl: Selena of Demi? 

Beeld: Getty Images

Must reads 👀