News

Wist jij al van het bestaan van deze AWESOME Facebook feature?

Het leuke Facebooknieuws blijft maar komen! Naast het nieuwsoverzicht dat gaat veranderen, is er nog meer goed nieuws. Nou ja, niet écht nieuws. De feature is voor een aantal mensen al beschikbaar, maar heel weinig mensen weten van het bestaan af. En dat is zonde! Grote kans dat je deze feature nog niet hebt ontdekt, want het is echt AWESOME. 

Neem je die toffe partyfoto of toch die lieflijke foto die bij je ouders in de tuin is gemaakt als profielfoto? Beslissen welke profielfoto je instelt is een ware struggle. Maar er is nu een leuke variatie op de profielfoto. Het is nu ook mogelijk om een profielvideo in te stellen!

Deze feature is voor sommige gebruikers al beschikbaar, maar veel mensen weten niet dat een profielvideo bestaat op Facebook. Het is mogelijk om jezelf in een kort filmpje te laten zien. Iedereen die op de profielvideo klikt, zal het korte filmpje te zien krijgen. Een super leuke variant op de eeuwige profielfoto!

Een profielvideo kan er zo uitzien:

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

Het leuke aan de profielvideo? Je kunt je creativiteit in de vrije loop laten! Maak een zo gek, cool, grappig of mooie video als je zelf wilt. Trek een aantal gekke bekken of maak een filmpje op jouw prachtige vakantiebestemming. Whatever you like! Enne… het maken van het filmpje is misschien nog wel leuker dan de profielvideo zelf ;-). 

Wat vind jij van de profielvideo: hot or not?