News

Deze grote Facebook verandering gaat je dag maken!

Wat zouden we toch zonder Facebook moeten? Zonder dit sociale netwerk zou je niet stiekem je crush in de gaten kunnen houden, in contact kunnen blijven met vrienden van over de hele wereld en op de hoogte kunnen zijn van jouw favoriete websites. Maar er is één grote ergernis op Facebook wat betreft het nieuwsoverzicht. Dat gaat nu veranderen. Dit is héél goed nieuws!

Valt het jou ook op dat er bijna niks meer van je vrienden voorbij komt in jouw Facebook feed? Het is een grote ergernis van veel mensen. Je hoeft maar een paar pagina’s te liken en je ziet alleen maar updates van websites en bedrijven langskomen. Vervelend, want zo zie je niet meer wat je vrienden en familie posten. Gelukkig heeft Facebook naar deze ergernis geluisterd!

Er is goed nieuws: Facebooks nieuwsoverzicht gaat op de schop! Binnenkort zie je meer berichten van vrienden en familie in je tijdlijn, en minder berichten en video’s van media en bedrijven. Hier heeft Facebook iets aan gedaan, omdat ze veel klachten kregen over het missen van berichten van vrienden. Facebook wil het verbinden van vrienden en familie weer een kernwaarde van het sociale netwerk maken.

Toch is niet iedereen blij met de verandering. Voor veel mensen is Facebook een belangrijke nieuwsbron. Ook voor media en bedrijven is het vervelend, omdat veel afhankelijk zijn van het verkeer van Facebook. 

Als je deze week meer berichten van vrienden en familie voorbij ziet komen moet je dus niet raar opkijken! De nieuwe Facebook tijdlijn gaat per direct in. 

Wat vind jij van deze verandering van Facebook? Zie je liever berichten van vrienden of juist van media?

Bron