Films & Series

Dit is het nieuws waar je als Gossip Girl fan op wachtte

Hoe lang moeten we het nu al doen zonder de liefdesperikelen van Blair en Chuck? Serena en haar problemen? De tripjes die Serena en Blair altijd zo legendarisch maken? Het te knappe lichaam van Nate? Wij zeggen: te lang en om preciezer te zijn werd de laatste aflevering in 2012 uitgezonden. VIER jaar geleden. Gelukkig is er nu goed nieuws!

We kunnen er waarschijnlijk zeker van zijn dat je Blake Lively en Leighton Meester niet meer samen ziet als het duo Serena en Blair. Helaas, helaas, het ziet er écht naar uit dat niet alleen zij, maar ook de rest van de cast Gossip Girl voorgoed gedag hebben gezegd. Dus voor nu is het dag Upper East Side en fashionable outfits en moet je het doen met oude afleveringen op Netflix en de dvd boxen. Alhoewel, je kunt je ook opmaken voor iets nieuws! Wat blijkt? HBO, een Amerikaanse televisiezender, heeft de rechten gekocht van het boek Prep dat qua verhaallijn verdacht veel lijkt op Gossip Girl. We like.

Curtis Sittenfeld is de auteur die in 2005 het boek Prep naar buiten bracht. Het gaat over een meisje uit het midwesten van Amerika dat verhuist naar New England – de regio waar Nate vaak bivakkeerde – om daar naar de middelbare school te gaan. Zo te zien kunnen we een nieuwe serie verwachten die verdacht veel het Gossip Girl-sfeertje heeft en eerlijk? We kunnen niet wachten. Er is al een schrijver en producer op de serie gezet, dus kom maar door met de juicy verhaallijnen! We houden je op de hoogte.

Wat vind jij ervan dat een nieuwe variant op Gossip Girl gemaakt wordt?

Bron

Beeld: Getty Images

Must reads 👀