Food

OMG: McDonald’s doet ook aan thuisbezorgen

Nieuws waar wij blij van worden op de maandagochtend: McDonald’s breidt hun bezorgservice uit! Stel je voor: nooit meer op je brakke zondag in de auto langs de McDrive, maar gewoon je hamburger en McFlurry thuis laten bezorgen. Hoe geweldig is dat? Maak kennis met McDelivery, het bezorgsysteem van ons favoriete fastfood restaurant.

In Australië, Cyprus, Indonesië en nog een paar landen bestaat het al: je favoriete eten van McDonald’s thuis laten bezorgen. Via hun website maak je een account aan en bestel je je eten. Het beste is nog dat je een functie hebt waardoor je je favorieten kunt bewaren en deze binnen één klik opnieuw kunt bestellen. Hoe geweldig is dit?! En hallo: waar kunnen we de petitie tekenen dat dit ook naar Nederland moet komen?

 

Click for some intense Big Mac action!

A video posted by McDonald’s (@mcdonalds) on

Helaas hebben we dit in Nederland nog niet en hebben we ook geen idee wanneer dit gaat komen. Maar het schijnt dat McDonald’s hun bezorgsysteem nu ook gaat uitbreiden naar Nieuw-Zeeland. Ze hebben in ieder geval McDelivery geregisteerd bij het handelsregister… Wie weet volgt (de rest van) Europa, en dan het liefst Nederland, dan ook wel. Het lijkt ons in ieder geval fantastisch, zo’n bezorgservice. Big Mac’s en McNuggets in pyjama op de bank lijkt ons perfect voor een avond Netflix kijken. Dus hup McDonald’s, wij kunnen niet wachten!

Wat vind jij: moet McDonald’s ook in Nederland gaan bezorgen?

Bron, bron