News

Gossip Girl(scene) week 25

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Selena Gomez danst met de liefste fan ever, Kylie Jenner zoenend gespot (er zijn beelden!), Harry Styles gaat solo, Demi Lovato weet niet wat ze wilt en Hilary Duff is weer verliefd.

Selena Gomez heeft veel fans, dus je moet wel heel speciaal zijn om op te vallen. En dat doet Audrey Nethery. Het meisje veroverde het internet met haar dansmoves. Audrey heeft de zeldzame bloedziekte Diamond-Blackfan Anemia. Het meisje mocht haar idool ontmoeten. En dat was nog niet alles! Selena en Audrey deden samen een dansje op het nummer Love You Like A Love Song… heel eerlijk: Audrey steelt de show!

Watch on YouTube

Kylie Jenner is alweer een tijdje vrijgezel na de break-up met Tyga, maar werd al gauw gelinkt aan een andere rapper. De realityster werd meerdere keren gespot met Party Next Door, onder andere op Snapchat, maar verder is hun relatiestatus vrij onduidelijk. Er lijkt wel degelijk wat tussen de twee te spelen, want Kylie heeft een rolletje in zijn nieuwe videoclip. En niet zomaar een rolletje, de twee zoenen in de clip! Of zou het allemaal een publiciteitsstunt zijn…?

De geruchten doen al maanden de ronde en nu is er nóg een teken dat het toch echt gaat gebeuren. Harry Styles heeft platencontract getekend bij Columbia. Dit is dezelfde platenmaatschappij waar One Direction bij zit, maar de zanger heeft nu dus een solocontract getekend. We kunnen er dus niet meer omheen: Harry gaat solo! Er is echter geen tijd aan verbonden, het is dus onduidelijk wanneer de zanger zijn eigen muziek uitbrengt. Als hij net zulke leuke nummers als Zayn uitbrengt, kunnen wij niet anders dan enthousiast zijn! 

Een gekke week voor Demi Lovato. Maandag kondigde ze aan te stoppen met social media, omdat ze de reacties van veel volgers niet leuk vond. Dat zat haar zo erg dwars dat ze alleen op Snapchat actief wilde blijven, omdat ze daar de reacties niet ziet. Fans schrokken zich een ongeluk! Maar 24 uur later kwam Miss Lovato alweer terug op haar drastische besluit. “Ik kom eerlijker dan ooit terug”, laat ze weten op Twitter. Vals alarm dus! Demi blijft gewoon actief op social media… en zal haar mening niet meer onder stoelen of banken steken. Een mega contrast met haar uitspraak van maandag. En nu maar hopen dat ze niet ineens weer van gedachten verandert… 

Het is alweer een tijdje geleden dat Hilary Duff geluk had in de liefde. De actrice is al twee jaar niet meer samen met de vader van haar zoontje Luca. Maar het lijkt haar weer gegund te zijn! Het gerucht gaat dat Hilary smoorverliefd is… op haar personal trainer Jason Walsh nog wel! Tot voor kort waren de twee volgens ingewijden nog vrienden, maar het is nu uitgegroeid tot meer. De tortelduifjes zijn nog niet intiem gespot, dus het is nog even afwachten of de ingewijden de waarheid vertellen. 

Klik hier voor nog meer gossip nieuwtjes.

Until next week,
XOXO Girlscene

Bronbron, bron, bron, bron