News

Heeft Taylor Swift een borstvergroting gehad?!

Taylor Swifts leven staat momenteel op zijn kop. Ze komt net uit een relatie met Calvin Harris, maar is alweer serieus met iemand anders. Ook heeft ze de afgelopen tijd met haar looks geëxperimenteerd. De zangeres verruilde haar engelachtige lokken voor een edgy haircut en platinablond haar. Maar fans is nog iets anders opgevallen… Taylors borsten zijn opvallend groot. Zou ze een borstvergroting hebben gedaan?!

Niet alleen het liefdesleven van Taylor, maar ook haar voorgevel is onderwerp van gesprek. De superster werd deze week gespot met haar nieuwe mancandy aan haar zijde en daar viel de fans toch iets op. Taylor heeft ineens veel grotere borsten!

Op Twitter barstte de discussie meteen los. Veel fans beweren dat de zangeres onder het mes is gegaan om zich een grote voorgevel te laten aanmeten, anderen geloven het niet en claimen dat het ‘gewoon een goede Victoria’s Secret beha is’. 

Voor: 

Na:

Als je terugkijkt naar oudere foto’s van Taylor dan valt het inderdaad op dat ze toen veel minder had. De laatste tijd gaat de blondine juist voor outfits met veel decolleté. Maar aan de andere kant heeft Taylor toegang tot het beste van het beste, dus ook dé beha’s die optisch groter laten lijken.

Wat denk jij: heeft Taylor Swift haar borsten laten vergroten? 

Bron