Celebs

Wie draagt het beter: Kendall Jenner vs. Kylie Jenner

We nemen graag een voorbeeld aan celebrities als het op fashion aankomt. Designers staan niet alleen te trappelen om sterren die hun kleding willen dragen, maar de celebs hebben ook toegang tot stylisten die de meest mooie outfits samenstellen. Elke celeb heeft weer een andere stijl en daarom zetten we de sterren graag tegenover elkaar. In dit artikel behandelen we de zusjes Jenner. Ze zijn beide dol op zwart, maar toch hebben ze een heel andere stijl. Wiens stijl is volgens jou beter: die van Kendall of Kylie?

Kendall Jenner
Als topmodel betrappen we Kendall nooit op een modemisser. Maar af en toe wél in een outfit met een gewaagd randje. Zo kwam ze onlangs in het nieuws doordat ze met een doorschijnend T-shirt over straat paradeerde… zonder beha eronder. En ja, de hele wereld kon haar borsten inclusief tepelpiercings zien. Maar meestal kleedt Kendall zich netjes. Ze is dol op momjeans en crop tops, en ook een denim of leren jacket spotten we vaak bij haar. Dat is haar alledaagse look. Als het op red carpet style aankomt, maakt ze toch andere keuzes. Kendall steelt graag de show in vrouwelijke jurken die haar vormen goed laten uitkomen. Denk aan een strakke little black dress, maar ook een rode galajurk en elegante jumpsuits passeren de revue. Favoriete merken van Kendall zijn TY-LR, Elizabeth and James, Balmain, Givenchy en Alexander Wang. 

Casual:

Rode loper:

Kylie Jenner
Kylie is met haar 18 jaar al een waar stijlicoon. De realityster is niet bang om te experimenteren en af en toe komen er opvallende looks voorbij. Kylie heeft een specifieke stijl, maar haar looks zijn heel uiteenlopend. Vooral als het om haar alledaagse looks gaat. De ene keer draagt Kylie een bodycon dress met high heels, de andere keer spotten we de realityster in een oversized T-shirt met sneakers. Over het algemeen gaat Kylizzle voor vrouwelijke kledingstukken die ze een stoer randje geeft met accessoires. Kylie’s rode loper looks zijn wel altijd in dezelfde stijl: elegant, glamorous en een tikkeltje sexy. Als haar curves er maar goed in uitkomen! Kylie’s favoriete merken zijn Balmain, Hermes, Kanye West, Puma en J Brand. 

Casual:

Rode loper:

Wiens stijl vind jij het best: Kendall of Kylie? 

Beeld: Getty Images

Must reads 👀