News

Dit is wat Zayn nu zo sexy aan Gigi Hadid vindt

Er is iets bijzonders gebeurd, want niemand minder dan Zayn (normaal zo gesloten over zijn privé- en liefdesleven) heeft een boekje open gedaan over zijn relatie met Gigi Hadid. Vinden we leuk! Tijdens een interview met het tijdschrift Paper – je weet wel, waar Kim met haar achterwerk voor poseerde – vertelt hij het één en ander over zijn liefde. Lees snel verder.

Zijn Zayn en Gigi geen geweldige match? Hoewel hun relatie ups en downs heeft, ze schijnen regelmatig uit elkaar te gaan en hun relatie weer een kans te geven, lijken de twee elkaar wel echt heel leuk te vinden. En dat is wat je iedereen gunt, toch? Niet alleen is het een knap koppel, ook op persoonlijk vlak lijkt Zayn Gigi helemaal gevonden te hebben.

Tijdens het interview met Paper wordt hem namelijk gevraagd wat hij zo sexy vindt aan Gigi. Als topmodel dat onder andere werkt voor lingeriemerk Victoria’s Secret zou je denken dat Zayn lekker op het uiterlijk afgaat, maar dat is dus niet per se wat hij enorm sexy aan haar vindt. Zo biecht hij op dat hij haar intelligentie erg waardeert. “Ik heb altijd gezegd dat ik intelligentie aantrekkelijk vind. Het is voor mij heel aantrekkelijk als iemand mij iets kan leren. Natuurlijk vind ik uiterlijk ook belangrijk, maar naarmate ik ouder word vind ik persoonlijkheid steeds belangrijker. Je kunt geen relatie met iemand hebben als jullie niet met elkaar overweg kunnen. Uiterlijk doet er dan niet echt toe.” 

Ah, is dat niet super lief van Zayn? We vinden het vooral volwassen dat hij niet puur naar het uiterlijk kijkt, maar dat hij het innerlijk van een persoon minstens zo belangrijk vindt. Cute.

Wat vind jij van de uitspraak van Zayn?

Bron

Must reads 👀