News

Miley Cyrus verbaast vriend en vijand met deze Instagram foto

Miley Cyrus lijkt de laatste tijd voor een rustiger bestaan te kiezen. Wij weten (vermoeden) wel wie daar mede de oorzaak van is: Liam Hemsworth. Eerder schreven we al dat de twee weer bij elkaar zijn en hoewel Liam noch Miley dit bevestigen dropt Miley wel de ene na de andere hint. Zo verbaast ze iedereen met haar laatste Instagram post. Kijk maar.

Het is bijna knap hoe weinig Liam en Miley loslaten over hun relatie. Eerlijk is eerlijk, wij vonden het persoonlijk super jammer toen de twee bekend maakten dat er een eind aan hun verloving is gekomen en stiekem hoopten we altijd al dat ze weer bij elkaar zouden komen. Dit jaar was het jaar dat het weer gebeurde! Alhoewel, zoals we schreven hebben ze het nooit bevestigd. Maar hallo Miley, hoe duidelijk wil je het maken?

Je kan dan misschien je mond houden, mensen gaan juist méér over je praten als je bepaalde foto’s plaatst op social media. Zo lag ze vorige week nog in bed met een hond. Ja, Miley is gek op dieren en heeft zelf verschillende viervoeters. Op het eerste gezicht is het dus niet gek dat je Miley met een hond op Instagram ziet, maar echte fans weten beter. Die hond is namelijk niet van Miley, maar van Liam:

Vervolgens plaatste ze deze foto in het weekend:

 

😻😻😻

Een foto die is geplaatst door Miley Cyrus (@mileycyrus) op

Je hoeft niet eens goed te zijn in het lezen van teksten in spiegelbeeld, het is namelijk overduidelijk dat er ‘HEMSWORTH’ op de rug van Miley staat. Hiermee maakt ze duidelijk dat het koppel zeker back on track is, maar zou het ook betekenen dat ze nu wél trouwen als ze dit shirt rockt? Hen kennende horen we daar de komende tijd niets over…

Wat vind jij van deze Instagram post?