News

Gossip Girl(scene) week 24

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Kim Kardashian wéér naakt op cover, Calvin Harris had een vermoeden dat Taylor Swift hem bedroog, deze Hollywoodster is in verwachting en Kendall Jenner gaat door het leven met een nieuwe coupe.

Kim Kardashians lichaam is misschien wel het slechtst bewaarde geheim van Hollywood. De realityster heeft de wereld al vaak opgeschud met een naaktfoto. Daarom kijken we er ook niet van op dat Kim wéér naakt op een cover staat. Hoewel Mrs. West graag haar lijf toont aan iedereen die het wil zien, is ze in het bijzonder trots op deze cover. Kim heeft de afgelopen maanden namelijk flink getraind en gedieet om op haar streefgewicht te komen. En dat is haar gelukt! En tja, Kim zou Kim niet zijn als ze dat niet zou vieren met een naaktshoot. In het blad zijn nog meer naaktfoto’s te vinden. Eerlijk is eerlijk: she looks good!

Groot schandaal rondom Taylor Swift deze week. De zangeres beëindigde twee weken geleden haar relatie met Calvin Harris, maar ze heeft er niet lang om getreurd. Taylor is alweer zoenend gespot met iemand anders! The Sun publiceerde intieme foto’s van de blondine met acteur Tom Hiddleston. Volgens TMZ is deze relatie nu bevestigd. Ex Calvin is op z’n zachtst gezegd niet blij met de situatie. Hij heeft alle foto’s van Taylor verwijderd en volgt haar niet meer op Twitter. Ook de tweet waarin hij de breuk bevestigt en zei dat er sprake was van ‘veel liefde en respect’ is ineens verdwenen. Bronnen melden dat Calvin ‘erg kwaad is en zich bedrogen voelt’. “Hij had al sinds mei het gevoel dat Taylor hem bedroog,” zegt een insider. Ouch! Nu is het wachten op een wraak-nummer van Calvin of Taylor…

Babyboom in Hollywood! Blake Lively, Candice Swanepoel,  Audrina Patridge… dit zijn slechts een paar celebs die op dit moment zwanger zijn. En daar kunnen we sinds deze week een andere naam aan toevoegen! Mila Kunis verwacht haar tweede kindje met Ashton Kutcher. Ze hebben al een dochtertje, Wyatt, die nu anderhalf is. Mila gaf vorige maand al aan in een interview met Ellen DeGeneres dat ze een broertje of zusje wilde voor Wyatt. Wanneer Mila is uitgerekend, is niet bekend maar het is sowieso feest in huize Kutcher!

Kendall Jenner heeft nieuw haar! Het topmodel heeft haar lange lokken verruild voor een lange bob. Iedereen dacht dat ze geïnspireerd was door zussen Kim en Kylie die haar al voor gingen, maar niets blijkt minder waar! De inspiratiebron achter Kendalls nieuwe kapsel is Christy Turlington, een bekend model uit de jaren ’90. “Ik wilde dit kapsel al heel lang,” schrijft Kendall op haar website. “Toen het er net af was schrok ik wel even, maar ik ben er nu heel blij mee”. Ach ja, als het topmodel haar kortere kapsel beu is, kan ze altijd een pruik van Kylie lenen!

Blake Lively is gelukkiger dan ooit. Dat komt vooral door haar gezinnetje. Ze is getrouwd met Ryan Reynolds met wie ze dochtertje James heeft én er is nog een baby onderweg. Een wens die in vervulling gaat voor de actrice, ze droomde altijd van een groot gezin. In een interview met de Amerikaanse Marie Claire onthult Blake wanneer ze wist dat ze met Ryan wilde trouwen. “Ik wist dat hij altijd mijn beste vriend zal zijn,” zegt Blake. “Dat was de grootste reden voor mij. Ik heb nooit zo’n vriendschap gehad als met hem. Behalve dat ik van hem houd, vind ik hem ook heel leuk.” Awwwww! Dit is pas echt #goals.

Klik hier voor nog meer gossip nieuwtjes.

Until next week,
XOXO Girlscene

Bronbron, bron, bron, bron

Must reads 👀