Food

Slecht nieuws: Deze McDonald’s snack verdwijnt uit het assortiment

Je hoeft de gele ‘M’ maar te zien en je krijgt al trek. Big Mac, McKroket of toch de beroemde Franse frietjes met mayo: het eten van de fastfoodketen is de ultieme guilty pleasure tijdens een avondje stappen of gewoon, als je een keer cravings hebt. Maar een grote favoriet dreigt uit het assortiment van McDonald’s te verdwijnen. Mocht je dol zijn op deze snack, dan moet je snel zijn! 

Ben jij dol op McFlurry, en dan in het bijzonder McFlurry M&M’s? Dan hebben wij helaas heel slecht nieuws voor jou. Deze lekkernij dreigt uit het assortiment van McDonald’s te verdwijnen. 

Mars, het moederbedrijf van M&M’s, overweegt om de snack van het menu van McDonald’s te laten halen. De reden? Mars is bezorgd om de gezondheid van de consumenten. Een McFlurry M&M’s bevat namelijk een grote hoeveelheid suiker en Mars vindt dat de snack met mate gebruikt dient te worden. Het bedrijf vindt dat de McFlurry M&M’s niet langer bij hen past vanwege de toewijding om richtlijnen van gezondheidsorganisaties na te komen. 

Het zou dus zomaar kunnen dat de McFlurry M&M’s binnenkort niet langer bij McDonald’s verkrijgbaar is. Gelukkig is de beslissing nog niet officieel gemaakt. Mars zou eerst in overleg gaan met producenten zoals McDonald’s om te kijken hoe de snacks gezonder gemaakt kunnen worden. 

Vind jij het jammer dat McFlurry M&M’s misschien uit het assortiment verdwijnt? 

Bron