Celebs

Wie is volgens jou de leukste Nederlandse hunk?

Liam Hemsworth, Ed Westwick of toch Harry Styles: in Hollywood wemelt het van de hunks. Maar als je goed om je heen kijkt dan zie je dat wij absoluut niet mogen klagen. Sterker nog, wij hebben misschien wel de lekkerste heren ter wereld! Kaj van der Voort, Enzo Knol, Manuel Broekman… moeten we nog even doorgaan? Omdat we willen weten wie volgens jou dé hunk van Nederland is, vragen we jou om op jouw favoriet te stemmen.

De vlogs van Enzo Knol, de nummers van B-Brave en Mainstreet, en Manuel Broekman op je tv-scherm. We hebben het zo slecht nog niet in Nederland! De Hollandse heren mogen best eens in het zonnetje gezet worden en daarom vragen we jou in dit artikel om hulp! Van welke Nederlandse hunk zou jij het liefst een poster in je kamer ophangen?

Martin Garrix, Lil’ Kleine, Owen Playfair, Buddy Vedder… Hitkrant en GIRLZ zijn ook dit jaar op zoek naar de hotste bekende boys van Nederland. Het is aan jou om te stemmen op jouw favoriete hunks! Je kunt in meerdere categorieën stemmen op jouw crush, want hé: kiezen tussen zoveel hete mannen is al moeilijk genoeg! Wie heeft de Hottest Hairdo, de Hottest Sixpack, de Hottest Voice, de Hottest Vlog en de Hottest Personality? Maar de grote vraag is natuurlijk: wie is dé Hittegolf Hunk van dit jaar? It’s all up to you!

Breng via Hitkrant of GIRLZ jouw stem uit en wie weet komt jouw hunk wel als winnaar uit de bus!

Een aantal kanshebbers:

Kaj van der Voort

Enzo Knol

Domien Verschuuren

Buddy Vedder

Op maandag 11 juli worden de Hitkrant Hittegolf Awards uitgereikt in Rotterdam.

Op welke hunk ga jij stemmen?

Must reads 👀