Celebs

Dit zijn de leukste celebrity outfits van deze week

Celebrities en modellen voelen altijd de druk om er goed uit te zien. De paparazzi liggen namelijk overal op de loer! Wekelijks worden de celebs gesnapt in hun dagelijkse outfit. Girlscene zet elke week de verschillende looks op een rij, van Bella Hadid tot Lucy Hale. Het is aan jullie om te stemmen: Wie rockt de look en wie slaat de plank volledig mis?

Lucy Hale deelt steeds vaker een outfitfoto sinds ze een stylist heeft aangenomen. De PLL-actrice wordt gekleed door Alyssa Sutter en die voelt haar stijl precies goed aan! Lucy draagt een fleurige top van Storets met een jeans van Mother Denim. De leren jack die ze in haar hand houdt is van Kate Spade. De leuke tas kun je scoren bij Elisabetta Franchi.

Collega Shay Mitchell is ondertussen kleding aan het passen. Waaronder deze gewaagde outift! De actrice draagt een maagdelijk witte suit. De blazer is prachtig getailleerd en ook de rok heeft een chique uitstraling. De subtiele high heels passen perfect bij de minimalistische outfit. Toch moet je deze outfit durven dragen, want de beha moet achterwege gelaten worden! Shay can pull it off.

Kylie Jenner poseert met haar beste vriendin Anastasia op bed. De BFF’s dragen dezelfde outfits, Kylie in het zwart en Anastasia in het wit. Ze dragen beide een ultrakort jurkje met lange mouwen. Dit combineren zij met lace up stiletto’s. Het ballerinaknotje maakt de look van Kylie helemaal af.

Kim Kardashian zit na een strijd tegen de kilo’s op haar streefgewicht. De realityster zit weer goed in haar vel en daarom plaatst ze nu ook weer – met grote trots – outfitfoto’s. Kim is vastgelegd door paparazzi terwijl ze over straat loopt met man Kanye West. Ze draagt een superstrak jurkje met, hoe kan het ook anders, diep decolleté. Daar overheen draagt ze een gebreid vest en aan haar voeten heeft ze suède boots. Qua accessoires gaat Kim voor een diamanten choker, een mini Hermès handtas en natuurlijk haar iPhone met Lumee case.

Bella Hadid loopt met haar vrienden door New York. Het topmodel heeft een simpele outfit aangetrokken. Met een spijkerjack en shorts voert denim de boventoon. Verder draagt de beeldschone brunette een witte croptop. Qua schoenen gaat Bella voor leren brogues met leuke sokken. De grote zonnebril en designer tas geven haar een hoog celebrity-gehalte.

Romee Strijd heeft geen verkeerd leven. Ze woont in New York, vorige week bezocht ze haar familie in Nederland en nu bivakkeert ze in het zonnige Los Angeles. En als je dan tóch in Beverly Hills bent, kun je net zo goed een shoptripje maken! Zo te zien is de blondine goed geslaagd. Voor deze gelegenheid draagt Romee een denim jurk met sneakers. Qua accessoires kiest ze voor een pilotenzonnebril, bandana en kleine Chanel tas.

Wiens outfit is jouw favoriet?