News

Taylor Swift zoenend gespot met deze bekende acteur

Taylor Swift laat er geen gras over groeien. De break-up tussen Taylor en Calvin Harris is amper twee weken oud, maar dat weerhoudt de superster nergens van. Taylor is haar ex allang vergeten, want ze is alweer zoenend gespot met iemand anders! En ja, haar oog is wéér gevallen op een bekende… 

Liefdesverdriet? Daar heeft Taylor Swift geen last van. De zangeres heeft het namelijk heel gezellig met iemand anders. Taylor is zoenend gespot met acteur Tom Hiddleston! Tom is een Britse acteur, bekend van onder andere Thor en War Horse. 

The Sun publiceerde de onthullende foto’s waarop te zien is dat de zangeres en de acteur hand in hand lopen, in elkaars armen op een rots aan het water zitten én zoenen. De tortelduifjes leerden elkaar vorige maand kennen tijdens het Met Gala, waar ze samen hebben gedanst. Hoe serieus het tussen de twee is weten we niet, maar het is heel duidelijk dat er iets speelt. 

View post on Twitter

Het lijkt erop dat Calvin de foto’s ook heeft gezien. En hij is op z’n zachtst gezegd not amused. Hij heeft zijn break-up tweet waarin hij de breuk bevestigt en zegt dat er ‘niets meer dan liefde en respect is’ verwijderd en heeft zijn ex op alle socialmediakanalen ontvolgd. 

Dit verhaal krijgt sowieso nog een staartje…

Wat vind jij van Taylor en Tom? Vind jij het te snel of mag Taylor dat zelf bepalen?

Bron