News

YES: Zara komt met het beste nieuws ooit!

Of je nu een zomers jurkje, nette blazer of mooie boots zoekt: bij Zara kun je altijd wel slagen. De Spaanse kledingketen is al jaren groot favoriet. Zelfs celebrity’s die meestal gehuld zijn in designerkleding lopen weleens in Zara! Toch is er één groot nadeel als je shopt bij deze winkel. Maar niet voor lang meer, want er is iets op verzonnen! Dit is het béste nieuws voor ongeduldige mensen.

Een shoptripje naar Zara is altijd leuk. Behalve voor je portemonnee… en je geduld. Het is altijd razend druk in de winkel en als je ein-de-lijk door de rij voor de paskamers bent gekomen, moet je wéér achteraan sluiten als je jouw nieuwe pareltjes wilt afrekenen. Een tijdrovend grapje, vooral op zaterdag.

Beeldschermen
Op deze frustraties heeft Zara wat bedacht! Nooit meer ongeduldig in de lange wachtrijen staan, dat is het idee. Allereerst krijgen de paskamers een update. De paskamers worden voorzien van beeldschermen waarmee je gemakkelijk een andere maat kunt vragen terwijl je aan het passen bent. Zo ben je uiteindelijk sneller aan de beurt, omdat mensen of medewerkers niet minutenlang door de winkel dwalen om dat ene item te vinden.

Scannen
Maar de beste verandering is dat Zara gaat werken met zelfscanners. Je kunt je eigen producten scannen, waardoor je af bent van die ellenlange rijen voor de kassa die er nu zijn. Een verademing, want dat scheelt je weer een kwartier!

De updates zijn doorgevoerd in een aantal winkels in Spanje. Het is nog niet duidelijk wanneer de zelfscanners en beeldschermen naar Nederland komen. 

Wat vind jij van deze veranderingen? Hoop jij dat dit ook wordt doorgevoerd in de Nederlandse filialen? 

Bron