Lifestyle

Dit is het geheim achter cellulite verminderen

Als het zomer is lijkt het wel alsof je extra geconfronteerd wordt met de staat van je lichaam. Misschien ben je niet zo strak als je zou willen en heb je het omarmd, maar vind je de cellulite op je benen toch te opvallend. Dan kun je twee dingen doen: 1. de situatie accepteren of 2. er iets aan doen. Kies je voor optie 2? Lees dan snel verder voor het wondermiddel tegen cellulite.

Je hebt massages tegen cellulite, je kunt koffieprut op je benen leggen, zelf je benen stevig masseren… De opties zijn eindeloos en zouden allemaal het geheim zijn om cellulite voor eens en altijd gedag te zeggen. We gaan je nu alvast vertellen dat dit waarschijnlijk niet gebeurt, maar dat je met de volgende methode cellulite wél vermindert. Althans, als we Fajah Lourens moeten geloven!

Op de Girlscene redactie kregen we een rare cup binnen die meteen onze aandacht wekte. De MKBM cellulite cup zou in combinatie met massageolie dé manier zijn om putjes te verminderen. In de Chinese cultuur wordt de techniek al jaren toegepast om de doorbloeding te verbeteren en afvalstoffen kwijt te raken. Maar is de cup echt een musthave voor de zomer en krijg je echt gegarandeerd resultaat? Wij testten het uit. 


Hoe werkt het?
De siliconen cup gebruik je dus in combinatie met een massageolie. Eerst smeer je de huid in met olie waarna je de cup op de huid zet. Je merkt dat de cup zich vastzuigt aan de huid, waarna je begint met masseren. Let op: je vergaat niet van de pijn, maar het is niet per se een heel prettig gevoel. 😉 Per zone masseer je de huid op en neer voor 7 minuten, et voilà! PS: Vergeet je billen niet mee te nemen.

Hoe vaak moet je het gebruiken?
Het wordt aangeraden dat je de cellulite cup om de dag gebruikt. Omdat de doorbloeding op gang wordt gebracht kunnen er kleine blauwe plekken ontstaan die na twee à drie dagen wegtrekken. Doe dit dus niet vlak voor je naar een feestje gaat of met blote benen naar buiten wil! 

En verder?
Zorg er in ieder geval voor dat je voldoende water drinkt om de afvalstoffen uit je lichaam te krijgen. Met voldoende water bedoelen we twee liter water op een dag. Tip: zorg dat je altijd een flesje water bij je hebt die je drie keer per dag opnieuw vult. Zo zit je makkelijk aan de twee liter water.

Waar koop je het?
Wil je de MKBM cellulite cup graag uitproberen? Bestel dan de Healthbox by Faya! Niet alleen maak je dan kennis met deze cellulite cup, maar krijg je ook nog eens Orthica voedingssupplementen die het proces rond afslanken stimuleren, een mini foam roller, een springtouw en sportelastieken. Hiermee ben je écht #fitforsummer. Let op: de box is limited edition, dus dat betekent dat je er snel bij moet zijn.

Wat vind jij van de cellulite cup?

*Dit is een advertorial

Must reads 👀