News

IKEA verandert iets groots en het is een love it or hate-it geval

IKEA is de droom van iedere student. Ga je op kamers of wil je je kamer thuis veranderen? Dan ga je naar IKEA. Heb je een kastje nodig? Bij IKEA ben je aan het goede adres. Heb je tijdens je bezoek honger gekregen? Dan eet je de Zweedse gehaktballetjes. Maar dat IKEA het volgende verandert vindt misschien niet iedereen leuk…

IKEA heeft van die vaste dingen die zo kenmerkend zijn aan de winkel. Zo weet je dat er altijd Zweedse gehaktballetjes zijn, dat je er terecht kunt voor een goedkoop tafeltje, maar ook dat de potloden door de winkel verspreid liggen en dat je na het shoppen altijd zo’n grote blauwe Frakta tas af kunt rekenen om je spullen in te vervoeren. En dat laatste is precies wat IKEA nu verandert. IKEA en de blauwe tas gaan nu eenmaal hand-in-hand en laten ze nu net besloten hebben om die tas een upgrade te geven.

Je hebt misschien wel meegekregen dat IKEA samenwerkt met HAY – de droomwinkel van iedere interieurliefhebber – en zij hebben samen besloten om de blauwe tas eens onder handen te nemen. Eerlijk is eerlijk: op de Girlscene redactie zien we het nieuwe design wel zitten, wat jij?

Oordeel zelf:

Wat vind jij van het nieuwe design? 

Bron en beeld