News

Goed nieuws: La Place is weer open!

We konden ons geen leven voorstellen zonder V&D, maar vooral niet zonder de heerlijke broodjes en maaltijden van La Place. Tijdens iedere shopsessie of bezoek aan de stad was het een gemis: La Place was overal dicht. Tot nu! Heb je het nieuws nog niet meegekregen? We kunnen je vertellen dat La Place weer haar deuren opent!

La Place open, dat is fantastisch nieuws! Helaas zijn niet alle filialen open en moeten we het voorlopig doen met de opening van La Place aan het Rokin in Amsterdam. Je weet wel, die grote La Place en stiekem onze favoriet. Ben je aan het shoppen in de Kalverstraat en heb je na bezoekjes aan Pull & Bear, Topshop, Forever 21 en Zara écht behoefte aan lekker eten? Dan kun je dus vanaf nu weer bij La Place terecht. Lekker!

Jumbo is het bedrijf dat ervoor zorgde dat we nu weer bij La Place kunnen eten. Het plan was eigenlijk om alleen zelfstandige winkels voort te zetten, maar ze hebben nu dus besloten om het pand aan het Rokin weer te openen. Vinden wij helemaal niet erg. 

Wie weet kunnen we over een paar maanden weer genieten van de perenbol…

View post on Instagram
 

En hopelijk staat die lekkere patat weer op het menu. 😉

View post on Instagram
 

Maar de broodjes blijven de klassiekers, of niet?

Wat vind jij ervan dat La Place weer open is?

Bron