News

Gossip Girl(scene) week 23

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Shay Mitchell in hete videoclip van Nick Jonas, de reden van de breuk van Demi Lovato en Wilmer Valderrama, meer details over de bruiloft van Liam Hemsworth en Miley Cyrus en Harry Styles’ huis is beklad met een scheldwoord.  

Shay Mitchell is niet langer alleen de ster uit Pretty Little Liars, maar ook uit de videoclip van Nick Jonas. Het nieuwe album van de zanger is gisteren uitgekomen – gevuld met persoonlijke nummers – en daar hoort natuurlijk ook een nieuwe videoclip bij. Hij heeft niemand minder dan Shay gestrikt om een rolletje te spelen en dat doet ze goéd. De clip is een rollercoaster van emoties, wat de actrice perfect neerzet. Enne… het wordt hot and steamy tussen de twee. Helaas is de clip alleen via Tidal te bekijken, maar wij hopen op een new couple alert?

Al maanden gaan er geruchten over Miley Cyrus en Liam Hemsworth. Hoewel het stel de lippen stijf op elkaar houdt, lekken er toch steeds details over hun bruiloft uit. Volgens de laatste roddels zal het Hollywoodstel elkaar de eeuwige trouw beloven op het strand. Deze zomer al! Volgens Us Weekly zal de bruiloft in Australië plaatsvinden. We zullen de ringvinger van Miley extra goed in de gaten houden deze zomer…

Vorige weekend maakte Demi Lovato bekend dat zij en Wilmer Valderrama uit elkaar zijn. Een grote schok, iedereen dacht dat ze samen oud zouden worden. De twee waren sinds 2010 samen, toen Demi slechts 17 jaar oud was. Hij heeft haar bijgestaan in de moeilijkste periodes van haar leven en ervoor gezorgd dat ze op het juiste pad bleef. De zangeres liet regelmatig weten op social media hoe blij ze met Wilmer was. Maar het blijkt geen eeuwige liefde te zijn. De twee hebben besloten om uit elkaar te gaan, ‘omdat ze beter af zijn als vrienden’. “De romantiek was niet meer wat het was geweest”, vertelt een ingewijde. De twee houden nog wel van elkaar, maar zijn niet meer verliefd, volgens de bron. De acteur is erg close met de familie van Demi, waarschijnlijk blijven de twee elkaar nog wel zien. Wie weet komt het nog goed? 

Watch on YouTube

Blake Lively die vecht met een haai? Ja, het is echt! Nou ja, niet helemaal dan. De actrice vecht met een haai in haar nieuwste film The Shallows.In de zenuwslopende thriller The Shallows wordt Nancy aangevallen door een witte haai wanneer ze in haar eentje aan het surfen is in een verlaten baai. Ze komt vast te zitten op een kleine rots, minder dan 200 meter verwijderd van het strand. Zal ze de oversteek wagen? We zullen moeten wachten tot 11 augustus, als de film in de bioscoop draait.

Die arme Harry! De zanger kreeg een onaangename verrassing toen hij naar huis ging. Zijn huis is deze week namelijk getroffen door een vandaal. De buitenmuur van Harry’s appartement in het noorden van Londen is beklad met een scheldwoord. Er stond heel groot ‘CUNT’ op. Direct nadat het incident bekend werd, tweetten zijn fans massaal met de hashtag #canyallrespectharry. Er kwamen zoveel tweets, dat het trending topic werd! Gelukkig kan Harry altijd rekenen op steun van zijn fans. 

Klik hier voor nog meer gossip nieuwtjes.

Until next week,
XOXO Girlscene

Bronbron, bron, bron