News

Wat deze Nederlandse vloggers doen bij meisjes is echt niet oke

Dit is geen beste week voor vloggers. De levensgevaarlijke actie van vloggers met een trein werd breed uitgemeten in de media, en nu is er nog een actie van vloggers waar mensen niet zo blij mee zijn. De jongens van het YouTube-kanaal ‘Gewoon doen’ gingen de straat op om meiden iets te vragen. Of ze iets willen doen voor tien euro. De actie valt bij veel mensen niet in goede aarde en noemen het ‘dieptriest’…

Vloggers gaan steeds een stapje verder om views te krijgen. De vloggers van ‘Gewoon doen’ zijn in opspraak gekomen na een bizarre actie die ze hebben opgenomen. De jongens zijn de straten van Rotterdam opgegaan om te kijken hoeveel meisjes zich voor tien euro in hun borsten laten knijpen. In beide borsten één keer, pas dan wordt het geld overhandigd. 

Het addertje onder het gras? De jongens knijpen maar in één borst, waardoor de meisjes geen geld krijgen. Sommige meiden zeggen meteen nee, anderen moeten er even over nadenken, maar schrikbarend veel meiden zeggen ja tegen het verzoek van de vloggers. 

Hoewel het de keuze van de meisjes zelf is, schiet de actie bij veel mensen in het verkeerde keelgat. De jongens spreken jonge meiden aan en die zijn erg kwetsbaar. Bovendien worden de meiden in de maling genomen. Maar de video is vooral schrikwekkend omdat vloggers steeds verder lijken te gaan voor views. Op social media noemen mensen de actie van de vloggers ‘dieptriest’ en ‘misselijk’.

Wat vind jij van de actie van de jongens? Vind jij ook dat vloggers steeds verder gaan of valt het wel mee?

Bron