Celebs

Dit droegen de celebs deze week

Celebrities en modellen voelen altijd de druk om er goed uit te zien. De paparazzi liggen namelijk overal op de loer! Wekelijks worden de celebs gesnapt in hun dagelijkse outfit. Girlscene zet elke week de verschillende looks op een rij, van Bella Hadid tot Demi Lovato. Het is aan jullie om te stemmen: Wie rockt de look en wie slaat de plank volledig mis?

Bella Hadid gaat als een speer. Ze sleept de ene modellenklus na de andere in de wacht, trok alle aandacht met haar opvallende jurk met über hoge split in Cannes én heeft een super leuke vriend. Het topmodel reist veel voor haar werk en is al een maand (!) niet thuis in New York geweest. Bella is gespot op het vliegveld van Parijs in een rood trainingspak van Adidas, met daaronder enkel een top. Qua accessoires gaat ze voor een pilotenzonnebril en een leren handtas.

Romee Strijd was deze week in Nederland! Het topmodel genoot onder andere van het festival Amsterdam Open Air samen met haar vriendinnen. Ook bracht ze een bezoekje aan Dr. Blend, waar ze met haar vriend een healthy smoothie dronk. Romee heeft een simpele witte top uit de kast getrokken, samen met een lichte ripped jeans. Uiteraard heeft het topmodel de outfit voorzien van fashionable accessoires zoals de bandana die nu helemaal hip is.

Hailey Baldwin is aan het koken geslagen – niet alle celebs hebben een chef! – en maakt een van haar favoriete recepten met penne. Het topmodel staat in de keuken met een super leuk co-ords pakje. De crop top en de shorts zijn beide geblokt. Super stijlvol voor een zomerse dag!

Shay Mitchell blijft ons maar verbazen met leuke outfits! De actrice is gespot in een prachtig roze jurkje met kanten details. Hij is redelijk kort, maar Shay kan het hebben! De accessoires passen perfect bij de outfit. Ze draagt chunky armbanden en een schoudertasje van Furla. Het is geen toeval dat de PLL-ster er zo leuk uitziet, dit is een #tb naar een fotoshoot.

Shay’s collega Lucy Hale is ondertussen in Dallas. Ze is niet te beroerd om haar leuke outfitje met ons te delen. De brunette draagt een gestreepte off shoulder top met een kort broekje met high waist. Ook heeft ze een choker om haar nek en draagt ze hoge stiletto’s. En hoe leuk is haar iPhone case!

Afgelopen week maakte Demi Lovato bekend dat zij en Wilmer Valderrama uit elkaar zijn. Een grote schock, iedereen dacht dat zij samen oud zouden worden. Bovendien plaatsten de laatste tijd nog romantische kiekjes van elkaar op Instagram. Demi laat weten dat ze samen hebben besloten dat het beter is dat ze beste vrienden zijn. Gelukkig lijkt het goed te gaan met de zangeres. Ze is gespot op straat na een workout met een trainingsvest, witte top en sportbroek. De grote zonnebril maakt haar helemaal Hollywood. Sterkte Demi! Enne… at least you look fabulous!

Welke celeb gaat er het best gekleed over straat?

Must reads 👀