Winnen

Zoek jij een outfit waar niet nog duizend anderen mee lopen? Kijk dan hier!

[AFGELOPEN] Bij grote winkelketens kunnen we altijd slagen, maar soms wil je iets specialers. Voor je eindexamenuitreiking, gala of een chique diner. Een outfit waar je niet nog duizenden andere meiden mee spot op straat! Nu is de grote vraag: waar kun je zulke one of a kind items vinden? Girlscene heeft dé tip voor jou. Als je binnenkort een keer in Amsterdam bent dan mag je deze coole winkel niet overslaan. Lees snel verder voor de details.

De Girlscene redactie werd uitgenodigd om een winkelopening bij te wonen. Toen we binnenlipen bij de pop-up store S.o.P. Amsterdam waren we meteen verkocht. Letterlijk ;-). Van prachtige nauwsluitende body’s tot tijdloze boots van TD Leather Boots. We spotten minimalistische items die bijzonder, maar toch simpel genoeg zijn om jaren mee te gaan.

Laten we bij het begin beginnen. S.o.P. Amsterdam is een merk dat kleine boetiekjes van over de hele wereld bij elkaar brengt op één plek. Je weet wel, van die schattige boetiekjes die je spot tijdens een stedentripje in de straten waar locals komen. Nu hoef je dus niet meer per sé op stedentrip, want je hebt nu toegang tot de pareltjes van boetiekjes uit Parijs, Italië en Scandinavië! 

Het grote pluspunt van S.o.P. Amsterdam? Ze werken met kleine oplagen. Als iets op is, is het ook écht op en gaan ze op zoek naar nieuwe schatten. Zo weet je dus dat jij rondloopt met iets unieks! Daarnaast is het mogelijk om een afspraak te maken voor een personal private shopping om in alle rust te shoppen onder het genot van een drankje. Dit kan samen met een vriendin, zus of je moeder. Wel zo fijn als je op zoek bent naar dé perfecte outfit voor bijvoorbeeld je eindexamenuitreiking.




Goed nieuws!
Als Girlscene-lezeres krijg jij flinke korting als je op woensdagavond om 6 juli langskomt bij S.o.P. Amsterdam. Je krijgt dan 20% korting op je aankopen en op de avond zelf maak je kans op shoptegoed zodat je helemaal los kunt gaan!
Wil jij hierbij zijn? Stuur dan een mailtje naar danique@girlscene.nl, zodat jij op de gastenlijst komt te staan. 

Even alle informatie op een rij:
– Data: 5 juli tot 17 juli is de store geopend, op woensdag 6 juli vindt het event plaats
– Tijd: vanaf 17.00 uur ben je van harte welkom
– Adres: Gerard Doustraat 76, De Pijp, Amsterdam
– Meer informatie: zie de website of Instagram

Wat vind jij van S.o.P. Amsterdam?