Lifestyle

Nederlandse vloggers halen levensgevaarlijke stunt uit met trein

We kennen vloggers als Mascha allemaal, en ook wij nemen de camera weleens mee op pad voor ons YouTube-kanaal. Vloggen is enorm populair en er komen dagelijks nieuwe vloggers bij. Sommige vloggers halen pranks en stunts uit, maar soms gaat het té ver. Deze Nederlandse vloggers deden een levensgevaarlijke stunt met een trein… Dit is niet oké!

Iedereen wil dat zijn vlog-kanaal groot wordt, maar sommige vloggers gaan daar wel erg ver in. Vloggers van het kanaal ‘WILLEM’ hebben gisteravond een video online gezet waarin ze een stunt uithalen met een trein. 

In de video is te zien dat drie jongens op de trein sprongen in Nijmegen Heijendaal en reizen tot Molenhoek. Niet in een coupé dus, maar op het dak van de trein! Vlogger Willem laat weten dat de stunt goed is voorbereid. Ze hebben bruggen gecontroleerd en rekening gehouden met mogelijke bochten en de hitte. 

De vloggers zeggen erbij dat kijkers het niet zelf moeten nadoen. “Het is niet verstandig om het te doen, wij zijn experts.” Inderdaad, don’t try this at home! Ook al zeggen de jongens dat de stunt goed is voorbereid, je weet maar nooit wat er fout kan gaan. Met deze actie brachten ze niet alleen zichzelf, maar ook anderen in gevaar. 

Vervoerder Veolia is boos en geschokt over de levensgevaarlijke actie van de jongens. Het bedrijf gaat morgen aangifte doen. 

Bekijk de vlog hieronder:

Lees ook: Deze 7 (nieuwe) vloggers zou jij moeten volgen

Wat vind jij van deze stunt? Moeten de jongens gestraft worden? 

Bron