Lifestyle

Deze Snapchat functie is totaal vernieuwd!

De laatste tijd verandert er veel op Snapchat. De techneuten van de app zijn druk bezig om de app nog handiger en vooral leuker voor ons te maken. Zo hebben we niet alleen de nieuwe stickers (yay!), maar sinds vandaag is er nóg iets nieuws. Deze Snapchat functie is in een totaal ander jasje gestoken.

Heb jij het al gezien? Snapchat is vernieuwd! De app ziet er iets anders uit dan je gewend bent. Geen drastische veranderingen, behalve wat de Verhalen-tab betreft. Deze functie is in een nieuw jasje gestoken. 

Wat er precies veranderd is? Media die ook in de ‘Discover’-sectie zitten, kunnen voortaan in de Verhalen-tab een afbeelding of foto en een zin tekst toevoegen aan hun icoontje. Zo heeft BuzzFeed er vandaag ’33 Things Wearing A Thong Feels Like’ bij gezet. Zinnetjes en foto’s die jou triggeren om het verhaal aan te klikken, dus. 

Maar dat is nog niet het enige. Het is nu ook mogelijk om je te abonneren op verhalen. Als je enorme fan bent van BuzzFeed dan kun jij je met één druk op de knop abonneren op hun verhaal. De ongelezen verhalen van BuzzFeed komen dan tussen de verhalen van vrienden te staan. Zo hoef jij dus nooit meer iets te missen!

Heb jij het nieuwe uiterlijk van Snapchat nog niet gezien? Zorg dan dat je de update hebt gedaan. Pas dan wordt ook jouw app vernieuwd. 

Wat vind jij van de nieuwe Snapchat update?