Lifestyle

Op dit Nederlandse YouTube-kanaal wil je je abonneren!

Of we nu een dag hebben gewerkt of dat we weekend vieren: eigenlijk vinden we altijd wel tijd om YouTube filmpjes te kijken. De laatste tijd zijn we vooral into de Nederlandse YouTubers! Zo volgen we dagelijks Mascha van Vloggloss en Monica Geuze, maar het volgende YouTube-kanaal is ook zeker de moeite waard. Lees snel verder.

Houd je ervan om nieuwe YouTube-kanalen te ontdekken? Mooi, zet Katwalk dan op je watchlist! Katwalk is een multiscreen format over fashion en beauty in de entertainmentwereld, wat betekent dat ze naast het YouTube-kanaal, ook nog een programma hebben op RTL en een webserie op RTL XL. Valerie Dekker neemt samen met Lizzy van der Ligt – je weet wel, de bekende modeblogger – de presentatie van Katwalk op zich en we beloven je dat je na het zien van de eerste video meteen de rest wil bingewatchen.

Iedere week vind je een nieuwe video op het kanaal van Katwalk. Zo staan ze de ene week op de set van Idols en de andere week weer tussen de modellen van Holland’s Next Top Model. Valerie en Lizzy gaan iedere keer weer challenges aan en ontmoeten de grootste sterren. Door de video’s zie je hoe het eraan toegaat in de tv-, mode- en vlogwereld. Je krijgt dus een uniek kijkje achter de schermen van de glamourwereld, hoe cool is dat!

Anyway, genoeg gepraat. We hebben alvast een paar video’s voor je geselecteerd:Naast abonneren op het kanaal kun je de meiden ook volgen door iedere zaterdag naar Katwalk te kijken op RTL 5. Samen met visagist Thijs Willekes en stylisten Fred van Leer en Manon Meijers blikken ze terug op de afgelopen week én krijgen ze de nodige fashion en beauty tips.

Vergeet trouwens niet om RTL XL te kijken, want daar zie je de webserie Katwalk: Vive La Vie waarin Valerie gevolgd wordt nu ze onderdeel is van de glamourwereld. Katwalk Vive la Vie gaat over een 28-jarige Amsterdamse die aan de slag gaat als presentatrice bij RTL5. Hierdoor wordt haar leven op z’n kop gezet. We volgen haar vanaf het moment dat ze hoort dat ze als presentatrice van een nieuw YouTube-kanaal en een programma bij RTL 5 wordt aangenomen. Ineens is ze het middelpunt van een volledige productiecrew en komt ze op feestjes waar ze anders nooit zou komen. De leuke én ongemakkelijke momenten zijn zeker het kijken waard!

Ken jij Katwalk al? Wat vind je van de video’s?

*Dit is een advertorial