Lifestyle

8 geheimen van meiden die altijd goedgehumeurd zijn

Sommige meiden lijken echt altijd vrolijk te zijn. Hoe doen ze dat toch? Er zijn genoeg dingen waar we vrolijk van worden, maar af en toe heb je ook wel even iets mindere momenten. Vandaag onthullen wij de geheimen van meiden die altijd goedgehumeurd zijn. Wie weet kun je er nog iets van leren! 😉

Het regent, je hebt onwijs veel te doen of je hebt gewoon echt je dag niet: er zijn verschillende redenen die je dag kunnen verpesten. Soms kun je je daar redelijk overheen zetten, maar het kan ook zo zijn dat je er gewoon even helemaal doorheen zit. Sommige meiden lijken altijd vrolijk te zijn. Je ziet ze altijd lachen en ze zijn altijd in een goede bui. Hoe doen ze dat toch? Met deze tips kun jij net zo worden.

1. Ze waarderen de kleine dingen
Je wordt wakker: het regent, je hebt hoofdpijn en je moet ontzettend veel doen vandaag. Je humeur is meteen met -100 gedaald en dan is de dag nog maar net begonnen. Probeer eens de positieve dingen te zien van deze slechte ochtend. Neem een kop van je lievelingsthee en zet je favoriete muziek aan. Geniet van deze dingen en geniet van het moment.

2. Ze sporten veel
Ben je bekend met endorfines? Dit stofje komt vrij wanneer je aan het sporten bent en je krijgt hier een gelukkig gevoel van. Sport elke dag, al is het maar een half uurtje, en laat die endorfines door je lichaam stromen!

3. Ze slapen voldoende
Pas rond middernacht gaan slapen omdat je weer iets te lang serie gekeken hebt is misschien heel leuk, maar het is niet heel goed voor je. Of nou ja, als je de dag erna weer vroeg op moet staan is het niet heel verstandig. Ga lekker op tijd naar bed en zet je wekker de dag erna ook weer vroeg. Probeer een vast ritme te krijgen.

4. Ze maken zich niet te snel druk
Doet je beste vriendin niet zo aardig of begon het ineens te regenen op de fiets? Laat het los! Probeer je niet te druk te maken om de kleine dingen.

5. Ze maken anderen blij
Ze stralen de hele dag positiviteit uit. Heb je weleens gemerkt dat je vrolijker bent als anderen om je heen ook vrolijk zijn? Daarom zou jij eigenlijk diegene moeten zijn die positiviteit uitstraalt.

6. Ze spelen met een (huis)dier
Heb jij een huisdier? Geef hem of haar dan nog meer aandacht! Spendeer een half uurtje per dag aan knuffelen en spelen met je huisdier. Als je geen huisdieren hebt kun je vast wel terecht bij een vriend(in) die wel een huisdier heeft of plan eens een dagje in naar de kinderboerderij.

7. Ze mediteren
Neem elke ochtend aan het begin van de dag 15 minuten de tijd om te mediteren. Probeer even op je ademhaling te letten en denk niet aan alle dingen die je die dag moet doen.

8. Ze zijn niet bang om boos te worden
Af en toe moet je gewoon even je frustratie uiten en boos worden. Hier is helemaal niks mis mee. Wanneer je je frustraties of emoties opkropt voel je je vaak een stuk slechter dan wanneer je het er af en toe gewoon even uitgooit.