News

Justin Bieber fans worden gek vanwege DIT nieuws

Iedere stap die Justin Bieber zet zorgt ervoor dat fans flippen. Niet alleen worden ze gek als hij zijn haarkleur heeft veranderd – hij is weer back to blonde -, ze worden ook gek als hij throwback kiekjes van Selena Gomez plaatst en zij daaronder reageert en tot slot zijn ze helemaal ondersteboven door het volgende nieuws. Lees snel verder…

We begrijpen de ophef niet helemaal, we krijgen stiekem juist eerder een warm gevoel bij het feit dat Justin Bieber Selena Gomez WEER VOLGT OP INSTAGRAM. Jep, dat is inderdaad het ‘nieuws’ waar de Bieber fans blij en eh… minder blij van worden. We vragen ons af waarom hij haar überhaupt wilde ontvolgen om haar vervolgens weer te gaan volgen, maar hé: het is gebeurd.

Het is duidelijk dat de twee na hun break-up door zijn gegaan met hun leven en tja, dat Biebs soms een lieve foto van hen plaatst op Instagram is inmiddels geen nieuws meer. Dus waarom worden de fans gek zodra ze zagen dat Justin Selena weer volgde? Nou, sommigen beweren dat Justin en Selena dit beiden doen om publiciteit te krijgen, anderen denken dat er meer achterzit. Sterker nog, bepaalde fans willen maar al te graag dat Jelena weer een item wordt. Wij vragen ons af of dat ooit nog gaat gebeuren, maar de fans hebben in ieder geval gesproken:

View post on Twitter

View post on Twitter

View post on Twitter

View post on Twitter

Denk jij dat Justin Bieber Selena met opzet volgt? Zouden ze ooit weer bij elkaar komen?

Bron

Must reads 👀