Beauty

De leukste nude nagellak kleuren voor de zomer

Nagels lakken is niet altijd even leuk om te doen, maar als het dan weer klaar is staat het zó leuk! Nagellak kan je outfit echt afmaken, maar het staat evengoed gewoon mooi. Deze zomer zijn vooral de nude tinten helemaal in. Nude tinten vallen niet heel erg op, maar staan vrijwel altijd goed op je nagels. Zoek je inspiratie? Lees snel verder.

Op de redactie zijn we stiekem wel een beetje verslaafd aan nagellak. Het staat gewoon heel erg leuk! Er zijn wel een aantal dingen die je moet weten voordat je je nagels lakt.

Gebruik altijd een basiscoat
Het is goed voor je nagels om een basiscoat te gebruiken. Ten eerste blijft je nagellak langer zitten als je een basiscoat gebruikt en je nagels blijven er gezonder uitzien.

Gebruik liever geen quick-dry nagellak
Het probleem van nagellak die snel droogt is dat het je nagels ook uitdroogt. Wil je dit niet? Ga dan voor een gewone nagellak en probeer iets meer geduld te hebben. 😉 Als je je handen onder de koude kraan houdt, droogt de nagellak ook sneller.

Breng niet teveel nagellak aan
Je hoeft echt geen 10 laagjes op je nagels te smeren. Begin met 1 laagje en doe er eventueel nog een tweede laagje overheen. Is je nagellak verpest? Begin dan liever opnieuw dan dat je er nog een laag overheen smeert.

Haal je nagellak er af en toe eens af
En laat het dan ook eventjes zo. Je nagels hebben soms ook even wat ‘lucht’ nodig. Pak dus af en toe even de remover erbij en geef je nagels wat rust.

 

 

 

Een foto die is geplaatst door essie (@essiepolish) op

 

 

 

Een foto die is geplaatst door essie (@essiepolish) op

 

 

 

Een foto die is geplaatst door NailsByCambria (@nailsbycambria) op

 

 

 
Essie Mademoiselle €6,99  /  Essie Allure â‚¬6,99

 
OPI It’s In The Cloud €14,95  /  Black Up Nude Beige â‚¬14,95

Er zijn een aantal fouten die je niet moet maken tijdens het nagels lakken. Lees dit artikel maar eens. 😉

Wat vind jij van de nude nagellak trend?