Lifestyle

Deze foodblogger Healthbox wil je proberen

Je hebt al verschillende Healthboxen voorbij zien komen, maar dit is misschien wel de leukste tot nu toe! Deze nieuwe Healthbox is samengesteld in samenwerking met Lisa van In Love With Health. Er zit onder andere een pot heerlijke pindakaas in en ook een bakmix voor cupcakes. Wat er nog meer inzit? Je leest het hier!

In samenwerking met Lisa van Cuijk van In Love With Health is deze Healthbox samengesteld. Al deze producten zijn ook de favoriete producten van Lisa en die kun jij nu dus uitproberen! Hoe leuk?

De inhoud van de nieuwe Healthbox

Kneipp Body Oil €9,99
Deze huidolie versterkt de elasticiteit van de huid en het versterkt het bindweefsel. Als je deze olie dagelijks gebruikt zie je na twee weken al het resultaat. Je huid wordt gladder en zachter en de olie heeft ook nog eens een fijne maar subtiele geur.

Orthica – Orthiflor Kauw & Multi Energie €16,08 en €15,50
In de Orthiflor Kauw vind je probiotica. Deze tabletjes bevatten zes verschillende bacteriestammen en het bevat ook vitamine D. Vitamine D ondersteunt de weerstand en dat is natuurlijk nooit mis.

Zeemansboter Biologische Pindakaas €3
Deze pindakaas bevat maar twee ingrediënten: pinda en zeezout. Er zitten dus geen toegevoegde suikers, conserveringsmiddelen of wat dan ook in. Zeemansboter bevat zelfs 25% eiwitten. Deze pindakaas past dus prima in je dieet, als je aan diëten doet. 😉

Green Gypsy Happy Lemon Twist €6
Lekkere, frisse thee, dat is deze Happy Lemon Twist thee van Green Gypsy! De thee is gezond, aangezien het vol met natuurlijke ingrediënten zit die goed voor je zijn. Tegelijkertijd is de thee super lekker en perfect voor de warme zomermaanden.

Bakery Box voor Cinnamon Cupcakes  €6,95
We love cupcakes! En deze cupcakes kun je zonder schuldgevoel opeten. Er zitten allemaal pure producten in, zoals havermeel. Deze cupcakes zijn de moeite waard om eens te proberen.


Body & Fit – How to meal prep €6,50
Dit boekje is ideaal voor iedereen die wil mealpreppen. Als je je maaltijden van tevoren al maakt scheelt dit een hoop tijd. Je kunt in het weekend al je eten voor de rest van de week maken; ideaal! Je vindt in dit boekje allerlei handige tips voor het mealpreppen.


Bodyrevitaliser – Bio Chiazaad & Himalaya Kristalzout €2,25 en €1,29
Chiazaad behoort tot de categorie superfoods en dat is niet voor niks! Het geeft je energie, het is goed voor je uithoudingsvermogen en het heeft nog veel meer voordelen. Himalaya kristalzout is niet alleen mooi – roze! -, het bevat ook nog eens 84 natuurlijke mineralen. Like!

De Healthbox kost €24,95 per maand en wordt gratis thuisbezorgd. Elke box bevat in ieder geval een pot natuurlijke multivitamine. Met dit product heb je de kosten voor het abonnement er al bijna uit. Hiernaast ontvang je nog vier of vijf producten. Bestel de Healthbox hier.

Wat vind jij van de nieuwe Healthbox?

Must reads 👀