Lifestyle

De vriendinnen van de One Direction jongens

Een tijd geleden schreven we al over de liefjes van de knappe One Direction jongens, maar het liefdesleven van een ster blijft nooit lang hetzelfde. Tijd voor een update dus! Wie zijn de meiden die ‘s ochtends wakker mogen worden naast één van deze jongens? Lees snel verder om erachter te komen!

One Direction is veel in het nieuws en er verandert een hoop in het leven van de jongens. Meiden komen en gaan, maar ook de band bleef helaas niet voor eeuwig bestaan… Maart vorig jaar besloot Zayn te stoppen met de band om een solocarrière na te jagen. Gelukkig bestaat de band op dit moment nog wel uit de andere vier leden: Harry, Louis, Liam en Niall. Wij hopen vurig dat zij wel bij elkaar blijven!

Louis Tomlinson
Louis heeft op dit moment een relatie met Danielle Campbell. Danielle is 21 jaar oud en een actrice. Ze speelde in Disney’s Starstruck en is nu te zien in de serie The Originals als Davina Claire. Een dame die weet wat ze wil dus! De relatie tussen Louis en Danielle zal niet heel makkelijk geweest zijn. Een paar maanden geleden werd Louis namelijk vader van een kleine jongen, maar Danielle is niet de moeder! Louis zal dankzij zijn zoontje Freddie voor altijd met zijn ex verbonden zijn en dat lijkt ons best lastig voor Danielle. Gelukkig vindt Louis het geen probleem om Danielle rond Freddie te hebben, aangezien ze al een aantal keer met elkaar gespot zijn.

Liam payne
En dan deze One Direction-ster! Liam heeft geluk gevonden bij de 10 jaar oudere Cheryl Fernandez-Versini, die je waarschijnlijk vooral kent als Cheryl Cole. Cheryl is een zangeres die deel uitmaakte van de meiden groep Girls Aloud, maar ook zij heeft nu een solocarrière en is ze vaak jurylid bij X-Factor. Hier heeft ze Liam leren kennen. Sterker nog: de eerste woorden die Cheryl ooit tegen Liam zei waren: ‘I think you’re really cute’. Lief! Volgens een bron konden ze het altijd al heel goed vinden en zijn ze heel erg blij met elkaar. Hun relatie bloeide op bij de X-Factor finale waar Liam te gast was en sindsdien is het erg snel gegaan. Ze hebben het een tijd geheim gehouden, maar ze zijn nu helemaal happy in het openbaar. Cheryl gaf aan dat ze veel kritiek heeft gehad op hun relatie, maar gelukkig zijn ze nog wel bij elkaar. Ach, zolang zij samen maar gelukkig zijn, toch?

Niall Horan
Naill is nu een paar maanden aan het daten met Jessica Serfaty, een 25-jarig model. De media is niet zo te spreken over Jessica. Volgens hen verwaarloost ze haar zoon die ze op haar 17e met haar toemalige man kreeg. Ze zou hem maar 6 weken per jaar zien en voor de rest zorgt haar ex-man voor hem. Zelf zegt ze dat dit niet waar is en dat ze elkaar om de dag spreken. Wij weten niet zo goed wat we ervan moeten denken en twijfelen ook of ze nu echt aan het daten zijn of dat het een korte flirt is. Op Niall’s Instagram is in ieder geval geen foto van de twee te vinden.

Harry Styles
Voor zover de media weten is Harry op dit moment vrijgezel. Maar Harry zit nooit zonder vrouwelijke aandacht en dat is ook wel te merken aan zijn exenlijstje. Hij ging een tijdje met Taylor Swift en daarna met Kendall Jenner, hoewel dit nooit bevestigd is. Harry is nu bezig aan de film ‘Dunkirk’. Dit is een film over de Tweede Wereldoorlog en Harry speelt een soldaat. Iets heel anders dan wat hij normaal doet, dus misschien heeft hij geen tijd voor een vriendin? Hoe dan ook, wij kunnen niet wachten om Harry te zien schitteren op het witte doek!

Wat vind jij van de vriendinnen van de jongens? En met welk One Direction-lid zou jij wel willen daten?

Bron, bron, bron, bron