News

Dit Hollywoodkoppel is helemaal niet uit elkaar

Als je dit weekend het celebritynieuws in de gaten hebt gehouden heb je het ongetwijfeld gelezen: een Hollywoodkoppel zou hun relatie hebben verbroken, totdat er ineens in een interview wordt gezegd dat de celeb nog steeds samen is met haar vriend. HUH?! Dus ze zijn helemaal niet uit elkaar? Lees snel verder voor de details.

Vorige week schreven we dat Taylor Swift en Calvin Harris helaas een einde aan hun relatie hebben gemaakt en dat Tay steun vindt bij Gigi Hadid, omdat zij niet meer samen met Zayn Malik zou zijn. Maar wat blijkt? Gigi beweert min of meer dat ze nog steeds een relatie heeft! Hoe zit dit? We pakken de roddelrubrieken er even bij.

In de Gossip Girl(scene) van afgelopen week lieten we al weten dat besties Taylor en Gigi beiden weer vrijgezel zijn. Een verdrietige week, dus. Het schijnt dat Gigi en Zayn steeds on and off waren, wat met andere woorden betekent dat ze niet echt een stabiele relatie hebben en er steeds een punt achterzetten. Na een ‘breuk’ komen de twee weer bij elkaar, dus het was afwachten hoe lang de break-up deze keer zou duren. Blijkbaar erg kort, want Gigi dropte ineens een bom tijdens een interview met de Amerikaanse ELLE door te zeggen dat ze de voorkeur geeft aan een avondje thuis zijn. Wat doet ze tijdens een avond thuis? Niet alleen koken, maar ook chillen met haar vriend. Jep, je leest het goed. Tenzij ze ineens een andere vriend heeft gaat dit duidelijk over Zayn. Bovendien maakte ze een Snapchatvideo waarin ze meezingt met Zayn’s Pillow Talk. Iets wat ze waarschijnlijk niet zou doen als Zayn haar ex was…

Ze droeg ‘heel toevallig’ ook haar Zayn ketting in het openbaar vlak nadat het gerucht naar buiten kwam dat de twee geen relatie meer zouden hebben. Lijkt erop dat de twee dus toch nog bij elkaar zijn!

Wat vind jij van Gigi en Zayn?

Must reads 👀